Έρευνες αγοράς - Spidermatrix

Άλλη μια εταιρία που δραστηριοποιείται στις online έρευνες αγοράς, στην χώρα μας. Με την εγγραφή σας, αποκτάτε την ιδιότητα του μέλους και γίνεστε spider (αράχνη). Σε όσες περισσότερες έρευνες παίρνετε μέρος, τόσο μεγαλώνουν τα ποδαράκια σας και το τριχωτό σώμα σας, μέχρι να γίνετε "μαύρη χήρα" ή ¨ταραντούλα" και να αρχίσετε να ρουφάτε το αίμα των άλλων ζωντανών οργανισμών!!!
Αστειεύομαι, πράγματι μεγαλώνετε, αλλά παραμένετε άκακα ζωάκια. Για να περάσουμε και στην ουσία του πράγματος, ακολουθεί με copy-paste από την σελίδα τους, ένα κειμενάκι με τις πρώτες πληροφορίες που χρειάζεστε:






"Λοιπόν, για να μπορείς να πάρεις μέρος σε surveys, πρέπει να κάνεις εγγραφή στο site μας, και να γίνεις spider (αράχνη δηλαδή).
Μιας και γίνεις spider, θα μπορείς να συμμετέχεις σε surveys (γκάλοπς) τα οποία γίνονται εδώ, μέσω του site μας. Εμείς ρωτάμε, και εσύ μας λες την γνώμη σου. Δεν είναι απλό;
Κάθε φορά που συμμετέχεις σε survey, κερδίζεις μόρια (spiderPoints), από ένα point για τα εβδομαδιαία γκάλοπ (Quickies) μέχρι και 20 ή παραπάνω για τα γκάλοπ που θα σου στείλουμε προσωπική πρόσκληση για να συμμετέχεις (και τα οποία θα είναι στα Ελληνικά). Ακόμα, μπορείς να κερδίσεις points αν προτείνεις σε άλλους γνωστούς και φίλους να γίνουν κι αυτοί spiders.
Μαζεύοντας points, 'μεγαλώνεις' και γίνεσαι πιο υψηλό είδος αράχνης, το οποίο όχι μόνο σου παρέχει special δικαιώματα, αλλά και σου προσφέρει υψηλότερη ανταμοιβή για κάθε survey (με πρόσκληση).
Όποια στιγμή αποφασίσεις, μπορείς να εξαργυρώσεις τα points σου για δώρα από το gift shop, vouchers από το amazon ή άλλα sites, ακόμα και για μετρητά μέσω του PayPal (ηλεκτρονική τράπεζα). 
Ακόμα, κοίταξε και στο Fun tab, απο καιρό σε καιρό θα βρεις διαγωνισμούς, προσφορές, δώρα, και το μοναδικό στον τύπο του message board, SpiderVoice..."

Να επισημάνω μόνο, ότι επειδή η εταιρία είναι αυστραλέζικη, τα ποσά που κερδίζετε, είναι σε αυστραλέζικο δολάριο και όχι σε αμερικάνικο. Αν θέλετε να γνωρίζετε πόσα ακριβώς χρήματα έχετε θα πρέπει να κοιτάξετε την ισοτιμία ευρώ - αυστραλέζικο δολάριο.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!
SPIDERMATRIX

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου