Πως να κερδίσετε χρήματα από online games - ως δοκιμαστές παιχνιδιών

Με τα παιχνίδια στον υπολογιστή να έχουν γίνει μεγαλύτερη βιομηχανία απο τις ταινίες τώρα υπάρχει όλο και περισσότερη εργασία για τους δοκιμαστές παιχνιδιών στον υπολογιστή και όχι μόνο. Δοκιμαστές μπορεί να απαιτούνται για την δοκιμή νέων επιπέδων των νέων παιχνιδιών, να κάνουν εξετάσεις ψυχολογίας για τα παιχνίδια γρίφων ή και ακόμα να ανακαλύψουν τυχόν σφάλματα/λάθη που μπορούν να δημιουργηθούν ενώ παίζετε. Για να γίνετε δοκιμαστής, κάνετε αίτηση στην εταιρία και περιμένετε την έγκριση της. Τέτοιες εταιρίες είναι οι: Big Fish Games, Nintendo, Insomniac Games, Vivendi, Blizzard, 2K Sports και καμιά πενηνταριά ακόμη.




Αν επισκεφτείτε τις σελίδες τους και συμπληρώσετε αιτήσεις για να γίνετε δοκιμαστές παιχνιδιών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φάτε τα μούτρα σας. Δεν θα σας προτιμήσουν. Ο λόγος είναι ότι έχουν δημιουργηθεί ενδιάμεσοι σύνδεσμοι, οι οποίοι αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τους υποψήφιους δοκιμαστές ώστε να γίνουν καλοί στην δουλειά τους. Οπότε αν θέλετε να έχετε επιτυχία, καλό θα είναι να πάτε μέσω αυτών. Με το αζημείωτο βέβαια. Δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, για να βγάλουν χρήματα το κάνουν.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Η βιομηχανία των videogames έχει κατακόρυφη άνοδο τα τελευταία χρόνια, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον. Οι εταιρίες αυτές ψάχνουν για ανθρώπους που θα παίξουν και θα τεστάρουν τα καινούρια παιχνίδια. Όσο πιο βελτιωμένες και περίπλοκες είναι οι εκδόσεις των παιχνιδιών τόσο περισσότεροι άνθρωποι χρειάζεται να τα δοκιμάσουν. Πληρώνουν τους δοκιμαστές ανάλογα με το έργο που παράγουν και είναι ανάμεσα στο $20 με $90 δολάρια την ώρα εργασίας. Σε αυτό το σημείο εμπλέκονται οι ενδιάμεσοι, οι οποίοι είναι έμπειροι στην δουλειά, έχουν δοκιμάσει παιχνίδια με τις ώρες και έχουν όλη την εμπειρία να βοηθήσουν τους καινούριους. Από την σωστή συμπλήρωση της αίτησης ώστε να σας επιλέξουν έως και τις τεχνικές που χρειάζονται για να γίνεται πολύ αποδοτικοί στην δουλειά.
Το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσετε εσείς για να συμμετέχετε σε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα είναι 40 με 50 δολάρια. Δεν είναι πολλά χρήματα αν σκοπεύεις να κάνεις ένα ξεκίνημα στην ζωή σου. Παρακάτω ακολουθούν δύο τέτοια προγράμματα που μπορείτε να τα αγοράσετε και να ξεκινήσετε. Πιθανότατα να υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν το βρήκα απαραίτητο να το ψάξω περισσότερο. Νομίζω ότι αυτά αρκούν.
Become a game taster
Video game taster

7 σχόλια :

  1. hi there misterpayment.blogspot.com owner discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramtically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer google pagerank seo news backlinks cheap backlinks Take care. Jay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δεύτερο site ισχύει; Γραφόμαστε; Η μετά θα ψαχνόμαστε; Το έχεις δοκιμάσει και αν ναι τι ακριβώς είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ από παιχνίδια δεν γνωρίζω, αλλά γνωρίζω να βρίσκω τι καλό κινείται στην αγορά και κατά πόσο είναι αξιόπιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ηθελα να μου πεις κοσταντι απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι αυτα τα δυο site ειναι αξιοπιστα χωρις να τα εχεις δοκιμασει ο ιδιος ?? με ενδιαφερει το θεμα, αλλα δεν θελω και να πληρωνω σε scam sites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. einai sygoura aksiopista afta ta 2 sites ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπάρχουν ιστοσελίδες που ελέγχουν αν κάποιο πρόγραμμα είναι απάτη και τα πιστοποιούν. Προγράμματα χωρίς πιστοποίηση μην πλησιάζεις. Επίσης, υπάρχει και μια τάση να ονομάζει κάποιος απάτη, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να το πραγματοποιήσει. Για παράδειγμα, αν εσύ πάρεις το πρώτο πρόγραμμα (μια είναι ανοιχτό και μια κλειστό, λόγω πληρότητας) και δεν κάνεις τίποτα, δεν σημαίνει ότι όλοι αποτυγχάνουν. Αξιόπιστο για μένα σημαίνει ότι: είναι πολύ καιρό στην αγορά, έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς, έχει μοιράσει χρήματα.
    Αυτά και καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. This is an amazing chance for you to market your website! For only $5, you get 80 High Quality Niche Relevant Links manually IN a 2 days. No one can deny the power of relevant blog comments in SEO as it is one of most authentic techniques used around the globe and does not spam your links if manually and carefully submitted. backlinks

    ΑπάντησηΔιαγραφή