Ελληνικό affiliate για blogs με ταξιδιωτικό περιεχόμενο

Η Booking.com είναι η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο για online κρατήσεις ξενοδοχείων, προσφέροντας σήμερα περισσότερα από 167241 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία με τις καλύτερες τιμές εγγυημένα. Το πρόγραμμα online συνεργατών της Booking.com έχει αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία όσον αφορά τις προοπτικές μεγάλων κερδών. Το μοντέλο προμήθειας βάσει κρατήσεων που εφαρμόζουμε με τα ξενοδοχεία είναι το προτιμώμενο μοντέλο στον κλάδο των ξενοδοχείων και εγγυάται μακροπρόθεσμη, αμοιβαίου οφέλους επαγγελματική σχέση με τα ξενοδοχεία.




Η μοναδική ποικιλία ξενοδοχείων – αλυσίδες ή ανεξάρτητα, σε μεγάλες πόλεις ή μικρούς περιφερειακούς προορισμούς – σε συνδυασμό με τις περιγραφές τους σε πολλές γλώσσες, προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να κάνουν την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους.
Στους online συνεργάτες (affiliates) προσφέρεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ολόκληρη τη βάση δεδομένων των ξενοδοχείων της Booking.com ή απλά να επιλέξουν ένα μέρος της προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς στην οποία απευθύνονται. Ο τρόπος προβολής των ξενοδοχείων μπορεί να προσαρμοστεί στο μοναδικό ύφος που χαρακτηρίζει το δικτυακό χώρο του κάθε online συνεργάτη επιτρέποντάς του να διατηρήσει την εμπορική του αναγνωρισιμότητα.
Η επιτυχία του ιστοχώρου ενός online συνεργάτη (affiliate) εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σειρά εμφάνισής του στις διαφορετικές μηχανές αναζήτησης. Οι πληροφορίες ξενοδοχείων έχουν καταχωρηθεί με τέτοιο τρόπο στη βάση δεδομένων της Booking.com ώστε να δίνουν πολλές σχετικές λέξεις-κλειδιά για τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου. Όλες οι μεταφράσεις γίνονται από την εξειδικευμένη ομάδα της Booking.com.
Οι online συνεργάτες (affiliates) πληρώνονται κάθε μήνα. Λαμβάνουν την προμήθειά τους με κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό τους λογαριασμό, υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι τουλάχιστον EUR 100.
Αυτά τα δεδομένα νομίζω ότι αρκούν για να θεωρηθεί, ως το κορυφαίο ελληνικό affiliate για blogs με ταξιδιωτικό περιεχόμενο. Το affiliate πρόγραμμα, θα το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου