Manualsurf vs autosurf

Πριν περάσω στην σύγκριση, να ξεκαθαρίσω ότι κανένα από τα δύο δεν θεωρείται σοβαρός τρόπος προώθησης στο δίκτυο. Οι πραγματικοί τρόποι θέλουν περισσότερη δουλειά, από ένα κλικ στην διαφήμιση κάποιου άλλου. Δεχόμενοι όμως ότι κάποιος έχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό για αυτό και θέλει να χρησιμοποιήσει ένα surf site, ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους.




Σε ένα manualsurf πρέπει να είσαι καρφωμένος στην καρέκλα και να κάνεις κλικ μετά του πέρας του προκαθορισμένου χρόνου, στην επόμενη διαφήμιση. Σε ένα autosurf, κάνεις το πρώτο κλικ και μετά ντύνεσαι και πας για καφέ. Όταν επιστρέψεις, πατάς stop surfing και τελείωσες. Συνεπώς στο manualsurf θα έχεις συγκεντρώσει πολύ λιγότερα credits, άρα και πολύ λιγότερες εμφανίσεις της σελίδας σου.
Σε ένα manual αναγκαστικά ρίχνεις μια ματιά στις σελίδες των άλλων. Το ίδιο όμως κάνουν και οι άλλοι, άρα οι επισκέψεις που δέχεσαι είναι ποιοτικότερες. Σε ένα autosurf είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα προσέξει κανείς την σελίδα σου, συνεπώς οι επισκέψεις απλώς ανεβάζουν τη σελίδα σου στο alexa ranking, χωρίς κανένα άμεσο κέρδος.
Στα manual έχετε την δυνατότητα να χτίσετε και downline που μπορεί να σας αποφέρουν κάποια χρήματα, ενώ στα autosurf μπορείτε να κερδίσετε μόνο credits που θα σας αποφέρουν μόνο περισσότερες επισκέψεις.
Σε ένα manual για να προβάλλετε πολλές διαφορετικές σελίδες, θα πρέπει να πληρώσετε για να αγοράσετε credits, ενώ σε ένα auto, μπορείτε να βάλετε όσες σελίδες θέλετε και απλά να αφήνετε τον υπολογιστή ανοιχτό για πολλές ώρες, ώσπου να συγκεντρώσετε τα credits που χρειάζεστε.

Σε γενικές γραμμές πάντως και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ptc, mlm sites και άλλα affiliate links, αλλά για προβολή προσωπικών σελίδων, αξίζει μόνο το manualsurf και αυτό με στοχευμένη την γεωγραφική περιοχή σας.

1 σχόλιο :

  1. I know this website offers quality based posts and other material, is there any other site which offers these information in quality?
    Also visit my blog ; adf.ly publisher rate adfly short link

    ΑπάντησηΔιαγραφή