Google Trends - ένας γρήγορος τρόπος να βγάλεις λεφτά με την Google (Μέρος δεύτερο)

Google Trends - ένας γρήγορος τρόπος να βγάλεις λεφτά με την Google (Μέρος πρώτο)

Επιστρέφουμε και πάλι στο "πρότυπο" και την "προσαρμογή" του. Το χρώμα που χρησιμοποιήσαμε για το background της ανάρτησης, το χρησιμοποιούμε για τα κείμενα του υποσέλιδου (για να μην είναι ορατό το "powered by blogger". Κάνουμε αποθήκευση και πηγαίνουμε "πίσω στον Blogger". Δίπλα στην "προσαρμογή έχει "επεξεργασία HTML. Κάνουμε κλικ, πατάμε συνέχεια και τώρα πατάμε ταυτόχρονα Ctrl + F. Στο πλαίσιο που θα μας βγάλει πάνω δεξιά στην οθόνη μας βάζουμε "]]></b:skin>". Αφού το βρούμε στο πρότυπο μας, τοποθετούμε ακριβώς από πάνω το  ''".feed-links { display:none !important; }''". Κάνουμε αποθήκευση και κλείσιμο του HTML. Με αυτόν τον τρόπο εξαφανίσαμε το "εγγραφή σε αναρτήσεις (atom).





Πάμε τώρα στην ενότητα σελίδες. Νέα κενή σελίδα με τίτλο T-sirts. Άλλη με τίτλο "Posters". Και νέες σελίδες με τίτλους "Dvd's", Cd's", "E-books", "Hats". Τέλος τσεκάρουμε το "Εμφάνιση σελίδων ως καρτέλες άνω τμήματος" και κάνουμε αποθήκευση διάταξης. Το blog μας θα δείχνει κάπως έτσι:

google trends παράδειγμα

Μπορούμε να αποκρύψουμε όποιες σελίδες δεν χρειαζόμαστε κάθε φορά, πηγαίνοντας στην σχεδίαση, διάταξη, επεξεργασία του gadget και ξετσεκάροντας τες. Τώρα το blog μας είναι έτοιμο. Πηγαίνουμε και στις ρυθμίσεις, κάνουμε το blog απόρρητο και τσεκάρουμε σαν αναγνώστες μόνο τους συγγραφείς του, δηλαδή εμάς.

Σχετικά προϊόντα
Εδώ κλείνει και η παρένθεση και επιστρέφουμε στο κυρίως άρθρο. Πως βγάζουμε λεφτά με τα Google Trends. Βρίσκουμε το hot θέμα μας και πάμε να βρούμε τα σχετικά προϊόντα που θα πουλήσουμε. Στα πιο σημαντικά affiliate networks θα πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό για να μην χάσετε χρόνο. Amazon, Clickbank και Shareasale είναι απαραίτητα. Και στα 3 η εγγραφή σαν affiliate είναι δωρεάν και γρήγορη. Αν υποθέσουμε ότι έχετε έτοιμους τους λογαριασμούς, ψάχνετε στις αγορές τους να βρείτε σχετικά προϊόντα. Αν θέλετε μπορείτε να ψάξετε και πιο εξειδικευμένα. Για παράδειγμα  μπορείτε να ψάξετε στην google search για t-sirts affiliate programs, ή e-books networks κ.λ.π. Μαζεύουμε τα affiliate links που μας ενδιαφέρουν και τα κρατάμε στην άκρη όλα μαζί, για να μην τα ψάχνουμε ένα-ένα στη συνέχεια.

Κείμενο
Επιστρέφουμε και πάλι στο blog για να γράψουμε το κείμενο της αρχικής σελίδας. Αν είστε καλοί στο γράψιμο και ξέρετε και καλά αγγλικά γράφετε ένα κείμενο 15 σειρές για το hot πρόσωπο ή  γεγονός που επιλέξατε. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, έτσι κι αλλιώς θα τα γνωρίζουν και αυτοί που θα επισκεφτούν την σελίδα. Αν δυσκολεύεστε στα αγγλικά, πηγαίνετε στο ArticleBase και διαλέξτε ένα έτοιμο άρθρο (αρκεί να μην έχει δικαιώματα συγγραφέα). Φροντίζουμε απλά μέσα στο κείμενο να προσαρτήσουμε και και το affiliate link μας. Μία στη μέση και μία στο τέλος. Αν χρησιμοποιήσουμε και την σελίδα π.χ. T-sirts, ψάχνουμε πάλι στο ArticleBase για το σχετικό κείμενο που θα είναι ένα review του προϊόντος. Τοποθετούμε και πάλι το affiliate link μας.

Τέλος δευτέρου μέρους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου