Πως να κερδίσετε χρήματα ακούγοντας μουσική με την SliceThePie

Σας αρέσει να ακούτε μουσική, βαρεθήκατε όμως να ακούτε τα ίδια και τα ίδια; Ψάχνετε για το καινούριο και διαφορετικό στον ήχο; Μην ανησυχείτε, στο ίντερνετ έχει ανακαλυφθεί και αυτό. Να ακούτε νέους υποψήφιους καλλιτέχνες και να πληρώνεστε για να κριτικάρετε τα τραγούδια τους. Το Slice The Pie είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους αναδυόμενους up & coming καλλιτέχνες μουσικής ώστε να γίνουν ακουστοί. Το Slicethepie ξεκίνησε το 2007 από μια μικρή καλύβα προσκόπων στο Berkshire. Η εστίασή μας ήταν στην παροχή βοήθειας σε άγνωστους καλλιτέχνες, και να βοηθήσει τους φίλους της μουσικής να ανακαλύψουν νέα μουσική. Αυτό δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα. οι εμπνευστές της είναι ακόμα στην ίδια καλύβα και βοηθούν νέους καλλιτέχνες. Η διαφορά είναι ότι μεγάλωσε το όραμα τους και απευθύνονται πλέον στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Είναι σαν μια wikipedia της μουσικής. Εδώ εμάς μας ενδιαφέρει το κομμάτι των ακροατών και όχι των μουσικών.




Πως πληρώνεστε
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Διαλέγετε ένα κομμάτι, το ακούτε και μετά αφήνετε την κριτική σας. Θα κερδίζετε 3p για κάθε 30'' clip του κομματιού που ψηφίζετε και "εξετάζετε" (απλά γράψτε σε μερικές γραμμές την γνώμη σας). Παρόλο που κερδίζετε 3p ανα κομμάτι, το ποσοστό αυτό μπορεί να βελτιωθεί. Όσο υψηλότερη είναι η δική σας κατάταξη, τόσα περισσότερα χρήματα θα είστε σε θέση να κερδίσετε ανά κομμάτι. Η κατάταξη σας εξαρτάται απο τον αριθμό των κομματιών που ακούτε και απο την ποιότητα της κριτικής σας. Υπάρχουν επί του παρόντος 5 διαφορετικά επίπεδα: 3p, 6p, 9p, 15p, και 21p ανά κομμάτι. Έτσι κατά μέσο όρο εάν επρόκειτο να ακούσετε και να βάλετε κριτική κατά μέσο όρο 1,5 κομμάτια το λεπτό, στο χαμηλότερο επίπεδο θα είστε σε θέση να κερδίζετε 3 ανα ώρα. Αν ήταν η υψηλότερη βαθμολογία θα κερδίζετε δηλαδή 20 την ώρα, με απλά λόγια 29ευρώ/ώρα! Αν οι κριτικές σας είναι ουσιαστικές και τεκμηριωμένες θα ανεβαίνετε επίπεδο. Αν τις γράφετε στο πόδι θα μείνετε για πάντα στο πρώτο επίπεδο. Η κριτικές πρέπει να είναι στα αγγλικά, αν δεν ξέρετε καλά αγγλικά ξεχάστε το. Για κάποιους που γνώστες της μουσικής και όχι απλά ακροατές, είναι πολύ εύκολο να γράψει μια ουσιαστική κριτική που θα βοηθήσει τον καλλιτέχνη να βελτιωθεί. Από τους υπόλοιπους θέλει εξάσκηση για να γράψουν καλές κριτικές. Για κάθε κριτική έχετε 3 λεπτά το ελάχιστο, στην διάθεση σας. Δεν μπορείτε να κάνετε δύο κριτικές μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Το Slicethepie πληρώνει μόνο μέσω ενός λογαριασμού paypal προς το παρόν. Αυτός θα πρέπει να ταιριάζει με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό σας Slicethepie. Το ελάχιστο ποσό είναι $10 και η πληρωμή γίνετε σε 5 εργάσιμες μέρες.

Slicethepie και καλή σας ακρόαση.

5 σχόλια :

  1. Έκανα λογαριασμό, αλλά μου βγάζει το παρακάτω:

    Hello! At present Slicethepie is not available in all territories. We can see that you are trying to access Slicethepie from an area where the site is currently unavailable. We're sorry that this means you will not be able to review. We hope that the site will become available in your location in the future. Thanks. The Slicethepie Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την δεδομένη στιγμή δεν δέχονται κόσμο από την Ελλάδα. Μπορεί να είναι και τεχνικό το πρόβλημα τους. Εγώ πέρσι είχα ανοίξει κανονικά λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια ερωτηση τη ειναι το referral code που βγαζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή