Κερδίστε χρήματα από το δικό σας Social network

Η δημιουργία και διαχείριση ενός social network έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων εταιριών. Διατίθενται στο διαδίκτυο τα εργαλεία και ο χώρος, για να φτιάξει ο καθένας το δικό του, με ένα πολύ μικρό κόστος. Μπορείτε να έχετε και σεις το δικό σας δίκτυο με τους φίλους σας, τους συμμαθητές ή συμφοιτητές σας. Ένα δίκτυο με όσους έχουν τις ίδιες με σας οπαδικές μουσικές, κινηματογραφικές προτιμήσεις κ.λ.π.




Αυτό που θα μας απασχολήσει εδώ, είναι το πως βγάζεις λεφτά από αυτό το δίκτυο. Η Ning είναι μεγαλύτερη πλατφόρμα του κόσμου για τη δημιουργία κοινωνικών τοποθεσιών web. H εταιρία σου δίνει έτοιμη την πλατφόρμα του social network, για να την προσαρμόσεις στις δικές σου απαιτήσεις. Είναι παρόμοια με αυτές που γνωρίζετε (π.χ. facebook) και διατίθεται και στα ελληνικά. Το Ning ανοίγει νέους δρόμους στη δημιουργία εσόδων και την επικοινωνία, με την εμφάνιση και την αίσθηση που εσείς δημιουργείτε και τις δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης που επιθυμείτε. Αφού προσαρμόσετε το look της, προσκαλείτε όποιους θέλετε και ζωντανεύει το δίκτυο σας. Η εγγραφή μέλους περνάει πάντα από την έγκριση σας, ώστε να αποφεύγετε τους ανεπιθύμητους και άσχετους.

Η πλατφόρμα διαθέτει και διαφημιστικό χώρο (σαν αυτόν που έχει το facebook, στα δεξιά της σελίδας του), τον οποίο εκμεταλεύεστε εσείς. Έχοντας στο μυαλό σας ότι μεγάλος διαφημιστικός τζίρος γίνεται γύρω από τον τζόγο, την μουσική, τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές και το ποδόσφαιρο, στήνετε ένα δίκτυο με παρεμφερή θεματολογία, ώστε οι διαφημίσεις σας να είναι αποδοτικές.




Αν διατηρείτε ένα website, blog με θέμα το στοίχημα, μην διστάζετε καθόλου. Και η σελίδα σας θα αποκτήσει αίγλη και κύρος στα μάτια των αναγνωστών σας ( αν υπάρχει σε εμφανή σημείο αναφορά για το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για το στοίχημα) και το social media θα σας αποφέρει κέρδη. Το ίδιο ισχύει και για σελίδες που ασχολούνται με movie-download, music-download, τεχνολογία κ.λ.π. Αν πάμε σε οπαδικό social mεdia, εκτός του ότι θα σπρώχνονται για το ποιος θα πρωτογίνει μέλος, θα βγάζετε και καλά χρήματα. Να προσθέσω και την δυνατότητα που έχετε, να μοιράζεται διαφημιστικά links μέσω του τοίχου σας. Τα οποία επίσης θα είναι αποδοτικά, γιατί αυτοί που θα τα λαμβάνουν υποτίθεται ότι σας γνωρίζουν και σας εμπιστεύονται.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα πακέτο των 150 μελών, με αποθηκευτικό χώρο 1 GB, το οποίο θα σας κοστίσει €19,95/έτος. Αν μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε να μεγαλώσετε το δίκτυο σας, αγοράζοντας μεγαλύτερο πακέτο. Νομίζω ότι τα χρήματα αξίζουν την δοκιμή. Εξάλλου έχει και ένα δωρεάν δοκιμή. Κοινώς, τζάμπα!

www.ning.com

3 σχόλια :

  1. Gratis porr blogg:
    http://aed280e5.allanalpass.com
    http://xaijo.com/land?new-sd.html
    http://blog.erolove.in/land?new-xy.html
    http://amateur.erolove.in/pagewf.html
    http://shop.xaijo.com/?new-jl.html
    http://intimcity.org/in.htm?profile-lw&wm=2020890811
    http://search.erolove.in/?new-yq.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nice blog here! Also your website loads up very fast!
    What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my web site loaded up as quickly as yours lol
    Take a look at my page ; make a website

    ΑπάντησηΔιαγραφή