Έρευνες αγοράς - "Πολύτιμες Γνώμες"

Μία ακόμη εταιρία που διεξάγει online έρευνες αγοράς. Οι Πολύτιμες Γνώμες ανήκούν στην Research Now. Η εταιρεία Research Now Ltd έχει έδρα το Λονδίνο. Οι Πολύτιμες Γνώμες τηρούν κατά γράμμα τις αυστηρές οδηγίες όπως αυτές έχουν οριστεί από τους παγκόσμιους πρωτοπόρους, στην έρευνα αγοράς, συλλόγους. Οι υπάλληλοι της Research Now (ιδιοκτήτρια του πάνελ Πολύτιμες Γνώμες) είναι μέλη των φορέων του καθοδηγούν την βιομηχανία μάρκετινγκ όπως ЕSОМАR, MRA και MRS.





Οι Πολύτιμες Γνώμες είναι μια υπηρεσία που σας πληρώνει για τις απόψεις που εκφράζετε για διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι απόψεις σας είναι σημαντικές για τις εταιρείες οι οποίες θέλουν να καταλάβουν αυτό που σκέφτονται οι πελάτες τους και είναι έτοιμες να σας ανταμείψουν για το χρόνο που θα καταναλώσετε. 
Πως λειτουργεί όλο αυτό;
3 εύκολα βήματα:

Βήμα 1: Καταχωρήστε τα στοιχεία σας.

Συμπληρώστε μερικές λεπτομέρειες περί του εαυτού σας για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε δημοσκοπήσεις.

Βήμα 2: Ολοκληρώστε τη δημοσκόπηση.
Απλά συμπληρώστε τη δημοσκόπηση και υποβάλλετε της απαντήσεις σας.

Βήμα 3: Επιλέξτε την αμοιβή σας.
Μόλις ο λογαριασμός σας φτάσει τα 10.00 € θα μπορείτε να εξαργυρώσετε την αμοιβή της επιλογής σας.
Ισχύει και εδώ ότι και στις προηγούμενες, δηλαδή υπάρχουν διαθέσιμες έρευνες με το σταγονόμετρο κάθε μήνα. Δεν πληρώνεστε με μετρητά, αλλά με δωροεπιταγές από καταστήματα. Προσκαλείτε τους φίλους σας μόνο με την καλή σας την καρδιά.
Polytimesgnomes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου