Professional tools


Softwares και ολοκληρωμένα συστήματα που διατίθενται στην αγορά για όποιον θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το marketing. Είναι συστήματα και προιόντα που χρησιμοποιούν χιλιάδες marketers ανά τον κόσμο. Δεν κινδυνεύετε να πέσετε σε απάτες, γιατί θα επιλέγω αυτά που χρησιμοποιούνται καιρό στην αγορά και οι κριτικές είναι όλες θετικές. Κανένα δεν είναι δωρεάν και τα περισσότερα είναι με μηνιαία συνδρομή. Για να σας διευκολύνω, θα επιλέγω μόνο αυτά που έχουν περίοδο δωρεάν δοκιμής ή χρονικό περιθώριο για επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν είναι αυτό που ζητάτε.
Affiliate marketing, paid surveys, domain trade, Betting systems, freelancing, email marketing, social network marketing, blog marketing, video marketing, forex trade κ.λ.π. Ότι αξιόλογο κυκλοφορεί, θα το βρίσκετε εδώ.


AFFILIATE MARKETING
Συνδρομητική υπηρεσία πολύ υψηλού επιπέδου για όσους ξέρουν τις δυνατότητες του affiliate marketing, αλλά δεν μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, γιατί δεν ξέρουν να φτιάχνουν και να προωθούν επαγγελματικές σελίδες. Είναι σχεδιασμένη από δύο πολύ γνωστούς marketers και έχει πολύ μεγάλο αριθμό πωλήσεων σε ετήσια βάση. Τα μέλη της παίρνουν κάθε εβδομάδα ένα ειδικά σχεδιασμένο, επαγγελματικό μοναδικό blog, με μοναδικά άρθρα, εξαιρετική αισθητική και απόλυτα στοχευμένα. Δεν χρειάζεται να σπάσετε το κεφάλι σας για να βρείτε τι θα πουλήσετε. Είναι έτοιμα, τοποθετημένα τα banners και τα διαφημιστικά. Το μόνο που προσθέτετε είναι τα δικά σας affiliate links. Τα άρθρα είναι γραμμένα από επαγγελματίες, είναι 500 περίπου λέξεων και απόλυτα εναρμονισμένα με τα keywords του blog. Τα blog περιέχουν επίσης και youtube videos, reviews για τα καλύτερα σχετικά προιόντα της αγοράς. Οδηγίες, βοηθήματα και ότι άλλο χρειάζεστε σας έρχεται με email. Ένα παράδειγμα είναι αυτό. 4 blogs τον μήνα, δικά σας. Τα video και τα banner ανανεώνονται κάθε μήνα. Χρησιμοποιεί και newsletter με τα δικά σας affiliate links. Όπως σας είπα και στην αρχή η υπηρεσία είναι συνδρομητική και στοιχίζει $47, τον μήνα. Μπορείτε όμως με $7 να γίνετε μέλη για μία εβδομάδα, να πάρετε το πρώτο blogs και από κει και πέρα αν θέλετε συνεχίζεται με την μηνιαία συνδρομή. Το πρόγραμμα διαρκεί 6 μήνες, αλλά μπορείτε οποτεδήποτε να διακόψετε την συνδρομή σας πριν το πέρας του εξαμήνου.
Σε απλά ελληνικά: πληρώνετε 198€ (σε 6 μηνιαίες δόσεις) σε κάποιον, για να σας φτιάξει 25 διαφορετικές επαγγελματικές σελίδες α' ποιότητας, και ταυτόχρονα θα έχετε και τεχνική υποστήριξη. Αν το πείτε σε κάποιον web developer αυτό, θα σας περάσει για τρελό!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην promotion page, που είναι εδώ.


ARBITRAGE BETTING
Συνδρομητική υπηρεσία για στοίχημα στο διαδίκτυο, με 100% εγγυημένο κέρδος. Επειδή χρειάζεται μεγάλη ανάλυση και για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, καλύτερα να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το blog.
STOCK MARKET
Το πρώτο σε πωλήσεις software στον κόσμο για trade marketing. Χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένη τεχνητή νοημοσύνη για να επιλέγει picks. Χρειάστηκαν 5 χρόνια και ξοδεύτηκαν $3.000.000 από 25 έμπειρους αναλυτές για να φτιαχτεί.
Πως δουλεύει τώρα. Κάνετε εγκατάσταση, διαλέγετε μια χρηματιστηριακή εταιρία, την προσθέτετε και αφήνετε το πρόγραμμα να τρέξει 5-6 μέρες. Αυτόματα κάποια στιγμή θα σας ενημερώσει πότε και  τι, πρέπει να αγοράσετε. Στη συνέχεια και πάλι αναλαμβάνει να σας βρει την κατάλληλη στιγμή για να πουλήσετε. Το λογισμικό παρακολουθεί συνεχώς τις τάσεις της αγοράς. Κάπως έτσι θα βγάλετε από 5% έως 50% στην καλύτερη περίπτωση. Έπειτα ξεκινάει καινούργιος κύκλος έρευνας από το λογισμικό, έως την επόμενη πρόταση του και πάει λέγοντας.
Το συγκεκριμένο λογισμικό το χρησιμοποιούν και χρηματιστηριακές εταιρίες. Είναι εξαιρετική περίπτωση, γιατί δεν χρειάζεται να έχεις καμιά πρότερη γνώση για το αντικείμενο. Στοιχίζει $57 και η άδεια είναι για 2 υπολογιστές. Υπάρχει demo έκδοση, για να πάρετε μια ιδέα για τις δυνατότητες του λογισμικού, αλλά δεν βγάζει προτεινόμενες τιμές. Όποτε είναι μάλλον άχρηστη. Έχει όμως εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 60 μέρες. Η δοκιμή λοιπόν αξίζει και με το παραπάνω. Θα το βρείτε εδώ.

ONLINE GAME TESTER
Η μεγαλύτερη online κοινότητα δοκιμαστών παιχνιδιών (Διαβάστε αυτό το άρθρο, για περισσότερες πληροφορίες) βρίσκεται εδώ. Με την πληρωμή $39.95, γίνεστε μέλος, λαμβάνετε τα ebooks, τα εγχειρίδια και μπόλικο πληροφοριακό υλικό, για να μπορέσετε να ξεκινήσετε. Ταυτόχρονα έχετε ενημέρωση με email για όποια καινούρια δουλειά βγαίνει. Έχετε πρόσβαση στην member-area, στην οποία θα έχετε ενημέρωση και πληροφόρηση για συγκεκριμένες τεχνικές που βελτιώνουν την απόδοση σας.
Παρόμοιο πρόγραμμα είναι και το VIDEO GAME TESTER. Έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων και τα δύο, οπότε αν τα βρείτε κλειστά, θα πρέπει να ξαναδοκιμάσετε κάποια άλλη μέρα. Η πληρωμή γίνεται μία φορά και η συνδρομή ισχύει για πάντα. Υπάρχει και δικαίωμα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να πάρετε δουλειές σε 60 μέρες.
Το become a game tester είναι εδώ
Το video game tester είναι εδώ.
DOMAINS TRADING
Αν κάποιος θελήσει να ασχοληθεί σοβαρά με την μεταπώληση domains, θα χρειαστεί κάποια απαραίτητα εργαλεία στην αρχή.  Αντί να πετάξει $100 σε 8 domains  που νομίζει (μέσα στο μυαλό του) ότι είναι καλά, είναι προτιμότερο να αγοράσει το παρακάτω εργαλείο, που θα τον βοηθήσει να αγοράσει 2 πραγματικά αξιόλογα. Το Domain flipping κοστίζει $77 και θα σας δώσει όλα τα εφόδια για τα πρώτα σας βήματα. Είναι μια σειρά από ebooks και ένα software που ανιχνεύει ποια domains έχουν την μεγαλύτερη αντιληπτή αξία και τους πιθανούς αγοραστές. Σας δείχνει πως να οργανώσετε τις δημοπρασίες σας, πως να προσθέσετε αξία σε ένα domain. Βήμα-βήμα οδηγίες και video training, θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε την αξία του domain και να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το domain flipping θα το βρείτε εδώ. Έχει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
Υπάρχουν και άλλα παρόμοια προγράμματα, αλλά δεν συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία που έχει το συγκεκριμένο. Και ebooks και video tutorial και software. (Αν θέλετε να κάνετε το άλμα από την αρχή, διαβάστε και για το πρόγραμμα που ακολουθεί.)
Αν πάλι, έχετε μπει στην διαδικασία του domain trading και έχετε μάθει τα βασικά, αλλά έχετε κολλήσει εκεί και σας έχουν μείνει τα domains χωρίς bits και χωρίς έσοδα από cashparking, τότε χρειάζεστε το exdomain. Πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από Πολωνούς, κατέκτησε την αγορά και από το 2011 είναι και στα αγγλικά. Το απόλυτο πολυεργαλείο για domainers. Τι να γράψω, τα έχει όλα. Επιγραμματικά οι βασικές λειτουργίες του: Έχει πρόσβαση σε όλα τα domains που λήγουν, απευθείας από τους καταχωρητές. Δίνει λεπτομέρειες και στατιστικές τιμές για πάνω από 500.000 domains. Σαρώνει τα domains και βρίσκει τα πιο πολύτιμα και τα πιο κατάλληλα. Βελτιστοποιεί το cashparking. Σάρωση για seo, φίλτρα, ταξινομήσεις, αναφορές σε πραγματικό χρόνο και και και.... Όποιος γνωρίζει λίγα για το αντικείμενο καταλαβαίνει τι εννοώ. Λοιπόν, το exdomain είναι διαθέσιμο στην τιμή των $150 (εξαιρετικά χαμηλή τιμή για τις δυνατότητες του) και έχει και free trial. Μπορείτε να κατεβάσετε την free trial, να την δοκιμάσετε και μετά να κάνετε αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση. Απλά στην δοκιμαστική έκδοση οι λειτουργίες είναι πάρα πολύ περιορισμένες (δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα), αλλά σαφώς και μπορείτε να διακρίνετε τις δυνατότητες του. Θα το βρείτε εδώ.

Article submission sites

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου