"Optimise your business"


παρουσίαση του "Optimise your business"

Πρόγραμμα στήριξης ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων

Διαδίκτυο, ένα τεράστιο δίκτυο από εκατομμύρια συνδεδεμένους υπολογιστές ανά τον πλανήτη και πολλαπλάσιους χρήστες πίσω από αυτούς. Μία παγκόσμια «εικονική› κοινότητα που αποτελείται από ανθρώπους διαφόρων φυλών, εθνικοτήτων, γλωσσών, αξιών, παραδόσεων και θρησκειών... Ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μέλος αυτής της κοινότητας, διαθέτοντας έναν απλό υπολογιστή και πρόσβαση στο Internet.
Ειδήσεις, πληροφορίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ομάδες συζητήσεων, ηλεκτρονικό εμπόριο, επιμόρφωση και εργασία από απόσταση, είναι μόνο λίγες από τις υπηρεσίες που μας προσφέρει το Internet. Δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης άμεσα, όλο το 24ωρο, από οποιοδήποτε σημείο της γης, με μηδενικό ή ελάχιστο κόστος, το Διαδίκτυο διεκδικεί τον τίτλο του ισχυρότερου, πληρέστερου, φθηνότερου και πιο γρήγορου μέσου ενημέρωσης, προώθησης και επικοινωνίας.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων του Internet για έναν επαγγελματία είναι η δημιουργία του δικού του ιστότοπου, ώστε να προβάλει σε αυτή την παγκόσμια κοινότητα την επιχείρησή του, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προώθηση τους.

Προκειμένου να κατασκευαστεί ένα site είναι απαραίτητο να γίνουν 3 κινήσεις οι οποίες δεν διαφέρουν πολύ από τη δημιουργία ενός κανονικού, φυσικού καταστήματος:
α) κατοχύρωση domain name (ονομασία της ιστοσελίδας) π.χ. google.gr,
β)φιλοξενία του site (hosting) - φανταστείτε τον φυσικό χώρο του καταστήματος, τον οποίο και «ενοικιάζουμε› δίνοντας βάση στην ποιότητα και ποσότητα των υπηρεσιών που θέλουμε να προσφέρουμε,
γ) σχεδιασμός του site - αντίστοιχο της διαμόρφωσης και της διακόσμησης ενός καταστήματος με στόχο την λειτουργικότητα και τον καλύτερο τρόπο παρουσίασης και προβολής των προϊόντων.

Τα οφέλη που μια επιχείρηση μπορεί να αποκομίσει από την παρουσία της στο διαδίκτυο είναι, σαφώς, πολλά, με πρώτο από όλα την συνεχή προβολή και λειτουργία του «εικονικού καταστήματος› 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με παγκόσμια πρόσβαση. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο «κατάστημα› χωρίς την παρουσία προσωπικού, να ενημερωθεί και, τέλος, να διαλέξει και να παραγγείλει με άνεση χρόνου, αυτόνομα και με απόλυτη διακριτικότητα. Το site ως μέσο μπορεί να συνδυάσει κείμενο, εικόνα, ήχο και video και να γίνει ελκυστικό στον υποψήφιο πελάτη, κρατώντας, ταυτόχρονα, το κόστος σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με παραδοσιακά μέσα όπως το ραδιόφωνο, ο τύπος και η τηλεόραση, ενώ παρέχει πολύ μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών σε σχέση με αυτά.

Η τεχνολογία κινείται με ταχύτατους ρυθμούς και θα συνεχίσει να το κάνει δημιουργώντας συνεχώς νέες ανάγκες
Οι εποχές όμως αλλάζουν και χρέος μας είναι να τις ακολουθούμε ή και να προπορευόμαστε αυτών και όχι να θέλουμε με το ζόρι να κρατήσουμε τα "κεκτημένα" μας.
Δυστυχώς για τους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες και μικροεπιχειρηματίες, το διαδίκτυο αλλάζει τόσο γρήγορα που αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Σήμερα στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δημιουργήσει την δική τους ιστοσελίδα, η οποία όμως δεν έχει την υποστήριξη που χρειάζεται για να σταθεί αξιοπρεπώς στον ιστό. Έχουν επενδύσει κάποια χρήματα τα οποία ποτέ δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Όσοι από αυτούς αντιλήφθηκαν πραγματικά την δύναμη της ιστοσελίδας τους, έχουν προοδεύσει. Οι υπόλοιποι είναι εγκλωβισμένοι, σαν σε μποτιλιάρισμα σε κεντρική οδική αρτηρία.

Το “optimise your business” είναι μια σειρά υπηρεσιών, που δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτού του είδους τις ανάγκες και να δώσει σε επαγγελματικές ιστοσελίδες την ώθηση που χρειάζονται για να αντέξουν στον συναγωνισμό. Λίγα χρήματα, μεράκι και θετική διάθεση, είναι ικανά να ζωντανέψουν μια ιστοσελίδα.

Δείτε την παρουσίαση τουΟι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι πολλές και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Δεν υπάρχει κάποιο δεσμευτικό πακέτο υπηρεσιών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους online επιχείρηση.
Πρώτα θα γίνει μια εκτίμηση της κατάστασης και των δυνατοτήτων που υπάρχουν και κατόπιν θα περάσουμε στο στάδιο του τι μπορεί να γίνει. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Και όσο για τα χρήματα; Δεν υπάρχει περίπτωση, θα τα βρούμε!!


Λίστα Υπηρεσιών


Κατασκευή και διαχείριση:    Facebook fanpage
                                               Google+ page
                                               Twitter page
                                               LinkedIn page
                                               Google places page
                                               Youtube channel
                                               Business blog
                                               Επαγγελματικό email
                                               Προσωπικό blog
                                               About.me page
                                               Λογαριασμό Google
                                               Διαφημίσεις Adwords
                                               Videos
                                               Παρουσιάσεις
                                               Banners, logos

Προώθηση ιστοσελίδων:       Εμπορικοί κατάλογοι
                                               Επαγγελματικοί κατάλογοι
                                               Μηχανές αναζήτησης
                                               Bookmarking sites
                                               Article marketing
                                               Guest posting
                                               SEO
                                               Design
                                               Landing pages

Σχετικές εργασίες έχουν γίνει για τους κατόχους των παρακάτω ιστοσελίδων:
                                   
Ανακαίνιση φαρμακείου                                     
Τέντες τιμές


12 σχόλια :

 1. Mpravo file, poli kalh douleia!
  eimai o tasos apo to liposyllektes.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα,
  βάλε στο πρόγραμμα να κάνεις αυτά που σου είπα. Τότε θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Αν εφαρμόσεις το κολπάκι που σου έδειξα, σε 6 μήνες η σελίδα σου θα πετάει. Και μην αμελήσεις την σελίδα σου στο facebook.
  Γεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. έχω καθαριστήριο και κάνω παράδοση κατ' οίκον. Πριν 3 χρόνια μου είχε φτιάξει ένα σαιτ ένας γνωστός μου το οποίο τελικά δεν με βοήθησε καθόλου. Μετά από 1,5 χρόνο πήγα σε μια εταιρία στην γειτονιά μου και μου είπε να κάνουμε μια αλλη από την αρχή. Το έκανα και μεχρι πέρυσι φως δεν είδα. Μετά βρήκα μια άλλη εταιρία που υποσχόταν σίγουρα αποτελέσματα και έλεγε ότι θα ήμουν στην πρώτη σελίδα στην google. Τώρα είμαι και πάλι στο ίδιο σημειο. Η εγώ είμαι γκαντέμης ή εσεις είστε απατεώνες.
  Μπορείς να μου εξασφαλίσεις ότι τα χρήματα μου θα έχουν αποτέλεσμα? Δεν θέλω να ακούσω τα ίδια πάλι. Αν μπορείς, το μάιλ μου είναι minasminas@otenet.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μια ιστοσελίδα για να αρχίσει να δέχεται επισκέψεις χρειάζεται 3-6 ενασχόλησης. Δυστυχώς αυτή η δουλειά δεν μπορεί να εκτιμηθεί νωρίτερα. Οπότε άλλη επιλογή δεν έχεις. Πρέπει πρώτα να πληρώσεις και μετά να περιμένεις τι θα γίνει. Και δεν είναι δυνατόν να δουλεύει κάποιος τζάμπα για σένα. Ακόμα και αν δεν φέρει αποτελέσματα, θα πρέπει να πληρωθεί για την δουλειά που έκανε. Στον χώρο αυτό δεν προσλαμβάνεις κάποιον με συμβόλαιο ο οποίος πληρώνεται στο τέλος.
  Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από αυτούς που έφτιαξαν την σελίδα μου.
  Η αγορά έτσι λειτουργεί. Και στο καθαριστήριο σου αν έρθω και δεν μείνω ευχαριστημένος δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου. Αλλά θα σε πληρώσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. να υποθέσω πως εννοείς 3-6 μήνες. Γιατί αν μιλάς για κάτι λιγότερο είναι αδύνατο.
   Και υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την δουλειά πάνω σε μια ιστοσελίδα. Είναι η google που αλλάζει τους αλγόριθμους σαν τα πουκάμισα. Αυτοί που ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων καταλαβαίνουν τι εννοώ. Οι υπόλοιποι απλώς διαμαρτύρονται.

   Διαγραφή
 5. ένας καθηγητής στη σχολή μας έλεγε ότι η προώθηση ιστοσελίδων είναι σαν τον άνεμο. Σήμερα φυσάει από δω και αύριο από κει. Τα δεδομένα αλλάζουν τόσο γρήγορα που ακόμα και μια καλή δουλειά μετά από 6 μήνες να είναι άχρηστη. Να ναι καλά η google....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η καλή δουλειά ποτέ δεν πάει τζάμπα. Το καλό δεν χάνεται και οι καλοί πάντα προοδεύουν.
  Πολύ καλή η παρουσίαση, αλλά δεν ψήθηκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. όποιος βασίζεται στην google για να πουλήσει είναι γκαγκάς. θα είναι για μια ζωή δέσμιος των ορέξεων της. με τα κοινωνικά δίκτυα και το email marketing μπορεί να κάνει μια χαρά την δουλειά του. τα περισσότερα κλικ που παίρνουν οι σελίδες από την αναζήτηση δεν είναι ουσιαστικά, απλά περαστικοί επισκέπτες. Το θέμα είναι πως θα παρουσιάσεις ελκυστικά και ανταγωνιστικά προιόντα στην ιστοσελίδα, από που θα φέρεις επισκέπτες λίγη σημασία έχει. εξάλλου ο πελάτης θα μπει σε πολλές σελίδες πριν αγοράσει, δεν είναι βόδι. Δώστε βάση στο μάρκετινγκ της ιστοσελίδας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Δεν είναι εύκολο να προσελκύσεις επισκέπτες από τα κοινωνικά δίκτυα, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο. Μην υποτιμάς πάντως την google.
   Το αν έχεις ανταγωνιστικά προϊόντα είναι μια άλλη ιστορία, σίγουρα έχεις απόλυτο δίκαιο σ' αυτό

   Διαγραφή
 8. Αν υποθέσουμε ότι φτιάχνει κάποιος μια ιστοσελίδα και μετά από 1 χρόνο έχει 30 επισκέψεις τον μήνα. Αυτός δεν πρέπει να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση; Αφού δεν μπορεί μόνος του να προωθήσει την σελίδα, δεν θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό; Αν θες κάτι σοβαρό και γρήγορα και οι γνώσεις σου είναι περιορισμένες, τότε θα πληρώσεις.
  Από κει και πέρα, οι περισσότερες εταιρείες web design στην Ελλάδα, δεν ενημερώνουν και απλά πλασάρουν πακέτα. Στην Ελλάδα ο κόσμος δεν γνωρίζει ακόμα για το seo. Όταν ο άλλος δεν ξέρει.... μπορείς να του πλασάρεις ότι θέλεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Άσε φίλε μου, την πάτησα 2 φορές με εταιρίες. Σαν γουρούνια στο σακί είμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή