Linky, το ελληνικό sharing links site


Το Linky.gr είναι η πρώτη ελληνική υπηρεσία σμίκρυνσης συνδέσμων και διαμοιρασμού τους με σκοπό το κέρδος. Οι χρήστες διαμοιράζονται τους συνδέσμους (links) σε διάφορα website στον internet, αφού πρώτα τα σμικρύνουν σε μορφή www.linky.gr/xxxx , όταν κάποιος κλικάρει σε αυτά τα links πριν οδηγήθει στο αρχικό link που κρύβεται πίσω από το linky link θα του εμφανιστεί μία διαφήμιση για 5 δευτερόλεπτα και μετά πατώντας "Skip" επάνω δεξιά θα οδηγηθεί στον αρχικό link. Με το πάτημα του "Skip" μόλις πιστώθηκε στο λογαριασμό σου το ποσό των 0.56 Cent! 

Υπάρχουν και μια σειρά από banners που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να βρείτε refferals και να βγάλετε επιπλέον χρήματα. Το cashout έχει οριστεί στα 5€, η πληρωμή γίνεται μέσω paypal και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των πληρωμών.
Υπάρχει και η δυνατότητα να βάλετε την δική σας διαφήμιση. Με 6€ εξαγοράζετε 1.000 εμφανίσεις (πολύ καλή τιμή). Οι επισκέπτες είναι μοναδικοί και δεν χρεώνονται οι διπλές και τριπλές επισκέψεις. Αντίστοιχα, όταν διαμοιράζετε ένα link, δεν πληρώνεστε για διπλές και τριπλές επισκέψεις.
Όσοι θα διαμοιράσετε links μέσω του blog σας, να έχετε στο νου σας ότι είναι εκνευριστικό για τους αναγνώστες σας και μπορεί να τους χάσετε. Μην κάνετε κατάχρηση της υπηρεσίας. Στο facebook ή στο google+ κάντε ότι θέλετε αλλά όχι στην σελίδα σας.
Linky.gr

2 σχόλια :

  1. to xrisimopoiw 3 mhnes kai einai poly kalitero apo to adf.ly. egw poroswpika exw parei 95 eurw stous treis mines xwris na kanw tpt to idiaitero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.linky.gr/6YVyFm , http://www.linky.gr/FRNsK4 , http://www.linky.gr/D1TyDh , http://www.linky.gr/8El97A , http://www.linky.gr/gsvyYv

    ΑπάντησηΔιαγραφή