Πως θα βρείτε ιδέες για την δική σας επιτυχημένη επιχείρηση στο δίκτυο

online business ideas
Όλοι γνωρίζετε ότι το ίντερνετ είναι η απόλυτη επιχειρηματική πλατφόρμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα σε λίγα λεπτά και αν η ιδέα σας είναι καλή, μπορείτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσετε εισόδημα. Η δημιουργία και προώθηση μιας σελίδας είναι προσβάσιμη σε όλους. Δεν λέω ότι είναι εύκολο να το κάνεις, αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις και κανέναν. Αν είστε σε αυτό περίπου το σημείο και δεν έχετε κάποια ιδέα για το τι να κάνετε, καλό είναι  να επισκεφτείτε ένα μέρος στο οποίο παράγονται τέτοιες ιδέες. 




Ένα τέτοιο είναι το Flippa, το οποίο είναι το νέο όνομα του "Sitepoint's Marketplace for Website". Το link του είναι αυτό: www.flippa.com. Είναι ένας χώρος αγοροπωλησιών ιστοσελίδων. Επισκεφτείτε την σελίδα και κάντε κλικ στο "Buy websites". Θα σας βγάλει μια λίστα με ιστοσελίδες που είναι προς πώληση. Υπάρχουν και τρισάθλιες σελίδες εκεί μέσα που δεν αξίζουν ούτε μια ματιά. Φυσικά και δεν μπορούν να παράξουν έσοδα. Υπάρχουν όμως και εξαιρετικές ιστοσελίδες. Για να διαχωρίσετε τις καλές από τις κακές, στις επιλογές αναζήτησης θα επιλέξετε "number of bids". Τα περισσότερα χτυπήματα είναι λογικό να τις συγκεντρώνουν οι καλύτερες σελίδες. Αν περιηγηθείτε σε κάποιες από αυτές, θα δείτε πως σκέφτονται οι άλλοι, τι πουλάει και πόσο πουλάει. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε και τους πωλητές για να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες. Με προθυμία θα σας πούνε (μιας και θέλουν να πουλήσουν) πως την σχεδίασαν, πόσα χρήματα βγάζει, από που προέρχεται η κίνηση στην σελίδα κ.λ.π.

Οι παραπάνω συμβουλές δεν αποσκοπούν στο να σας ωθήσουν στην αγορά κάποιας σελίδας. Σκοπός μου είναι να σας βοηθήσω να βρείτε κάποια ιδέα για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Και πέρα από το Flippa υπάρχουν και άλλοι παρόμοιοι χώροι στους οποίους μπορείτε να ψάξετε. Μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στα google trends του τελευταίου εξαμήνου. Και από κει μπορεί να γεννηθούν ιδέες.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου