Ιδέες για να Πάρετε την Πιστοποίηση Εξειδικευμένου Φαρμακοποιού

Η εξέταση του NHA στην τεχνολογία φαρμάκων έχει 110 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Είναι μία εξέταση που πραγματοποιείται σε υπολογιστές και που μπορεί να διαρκέσει περίπου 3 ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρώνετε το τεστ, θα λάβετε τα αποτελέσματα αμέσως και θα τα γνωρίζετε ανεξάρτητα από το αν περάσατε ή όχι.

Οι ερωτήσεις του τεστ είναι σχετικές με 3 τομείς: τη διαδικασία διανομής, τα φάρμακα και τα φαρμακευτικά είδη και τους κανόνες των ειδικευμένων.

Οι ερωτήσεις για αυτήν τη διαδικασία καταμέτρησης κυμαίνονται από τα ακόλουθα (52% της εξέτασης):

  • Πληροφορίες συνταγογράφησης
  • Πληροφορίες
  • Προετοιμασία και διανομή φαρμάκων
  • Αποστείρωση προϊόντων, μονάδα δοσολογίας και ανασυσκευασία
Οι ερωτήσεις για τους κανονισμούς και τις ευθύνες των ειδικευμένων περιλαμβάνουν (25% της εξέτασης):
  • Περίληψη των εξειδικευμένων αρμοδιοτήτων και γενικές πληροφορίες
  • Ελεγχόμενες ουσίες
  • Άλλοι κανόνες, νόμοι και κανονισμοί
Οι ερωτήσεις για τα φάρμακα και τα φαρμακευτικά είδη περιλαμβάνουν (23% της εξέτασης):
  • Ταξινόμηση των φαρμάκων
  • Τα πιο συχνά συνιστώμενα φάρμακα

Πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε για τις Εξετάσεις Εξειδικευμένου Φαρμακοποιού

Ο προγραμματισμός για τις εξετάσεις έχει γίνει απλούστερος, γιατί μπορείτε να βρείτε διάφορα διαθέσιμα εργαλεία και οδηγούς μελέτης. Οι καλύτεροι οδηγοί μελέτης έχουν πληροφορίες μαθηματικών και αξιολόγηση των κανόνων.

Οι ερωτήσεις του τεστ αφορούν στις συνταγογραφήσεις φαρμάκων, τις αντενδείξεις και τις ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να έχετε μια βασική ιδέα του φαρμάκου και των αναγκών της δοσολογίας. Η ιστοσελίδα της PTCB παρέχει διάφορες οδηγούς σπουδών για την εξειδίκευση των φαρμακοποιών που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις εξετάσεις.

1 σχόλιο :

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένου και ακάλυπτου δανείου και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια πραγματοποιήσιμη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή