"Optimise your business"


παρουσίαση του "Optimise your business"

Πρόγραμμα στήριξης ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων

Διαδίκτυο, ένα τεράστιο δίκτυο από εκατομμύρια συνδεδεμένους υπολογιστές ανά τον πλανήτη και πολλαπλάσιους χρήστες πίσω από αυτούς. Μία παγκόσμια «εικονική› κοινότητα που αποτελείται από ανθρώπους διαφόρων φυλών, εθνικοτήτων, γλωσσών, αξιών, παραδόσεων και θρησκειών... Ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μέλος αυτής της κοινότητας, διαθέτοντας έναν απλό υπολογιστή και πρόσβαση στο Internet.
Ειδήσεις, πληροφορίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ομάδες συζητήσεων, ηλεκτρονικό εμπόριο, επιμόρφωση και εργασία από απόσταση, είναι μόνο λίγες από τις υπηρεσίες που μας προσφέρει το Internet. Δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης άμεσα, όλο το 24ωρο, από οποιοδήποτε σημείο της γης, με μηδενικό ή ελάχιστο κόστος, το Διαδίκτυο διεκδικεί τον τίτλο του ισχυρότερου, πληρέστερου, φθηνότερου και πιο γρήγορου μέσου ενημέρωσης, προώθησης και επικοινωνίας.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων του Internet για έναν επαγγελματία είναι η δημιουργία του δικού του ιστότοπου, ώστε να προβάλει σε αυτή την παγκόσμια κοινότητα την επιχείρησή του, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προώθηση τους.

Προκειμένου να κατασκευαστεί ένα site είναι απαραίτητο να γίνουν 3 κινήσεις οι οποίες δεν διαφέρουν πολύ από τη δημιουργία ενός κανονικού, φυσικού καταστήματος:
α) κατοχύρωση domain name (ονομασία της ιστοσελίδας) π.χ. google.gr,
β)φιλοξενία του site (hosting) - φανταστείτε τον φυσικό χώρο του καταστήματος, τον οποίο και «ενοικιάζουμε› δίνοντας βάση στην ποιότητα και ποσότητα των υπηρεσιών που θέλουμε να προσφέρουμε,
γ) σχεδιασμός του site - αντίστοιχο της διαμόρφωσης και της διακόσμησης ενός καταστήματος με στόχο την λειτουργικότητα και τον καλύτερο τρόπο παρουσίασης και προβολής των προϊόντων.

Τα οφέλη που μια επιχείρηση μπορεί να αποκομίσει από την παρουσία της στο διαδίκτυο είναι, σαφώς, πολλά, με πρώτο από όλα την συνεχή προβολή και λειτουργία του «εικονικού καταστήματος› 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με παγκόσμια πρόσβαση. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο «κατάστημα› χωρίς την παρουσία προσωπικού, να ενημερωθεί και, τέλος, να διαλέξει και να παραγγείλει με άνεση χρόνου, αυτόνομα και με απόλυτη διακριτικότητα. Το site ως μέσο μπορεί να συνδυάσει κείμενο, εικόνα, ήχο και video και να γίνει ελκυστικό στον υποψήφιο πελάτη, κρατώντας, ταυτόχρονα, το κόστος σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με παραδοσιακά μέσα όπως το ραδιόφωνο, ο τύπος και η τηλεόραση, ενώ παρέχει πολύ μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών σε σχέση με αυτά.

Η τεχνολογία κινείται με ταχύτατους ρυθμούς και θα συνεχίσει να το κάνει δημιουργώντας συνεχώς νέες ανάγκες
Οι εποχές όμως αλλάζουν και χρέος μας είναι να τις ακολουθούμε ή και να προπορευόμαστε αυτών και όχι να θέλουμε με το ζόρι να κρατήσουμε τα "κεκτημένα" μας.
Δυστυχώς για τους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες και μικροεπιχειρηματίες, το διαδίκτυο αλλάζει τόσο γρήγορα που αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Σήμερα στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δημιουργήσει την δική τους ιστοσελίδα, η οποία όμως δεν έχει την υποστήριξη που χρειάζεται για να σταθεί αξιοπρεπώς στον ιστό. Έχουν επενδύσει κάποια χρήματα τα οποία ποτέ δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Όσοι από αυτούς αντιλήφθηκαν πραγματικά την δύναμη της ιστοσελίδας τους, έχουν προοδεύσει. Οι υπόλοιποι είναι εγκλωβισμένοι, σαν σε μποτιλιάρισμα σε κεντρική οδική αρτηρία.

Το “optimise your business” είναι μια σειρά υπηρεσιών, που δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτού του είδους τις ανάγκες και να δώσει σε επαγγελματικές ιστοσελίδες την ώθηση που χρειάζονται για να αντέξουν στον συναγωνισμό. Λίγα χρήματα, μεράκι και θετική διάθεση, είναι ικανά να ζωντανέψουν μια ιστοσελίδα.

Δείτε την παρουσίαση τουΟι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι πολλές και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Δεν υπάρχει κάποιο δεσμευτικό πακέτο υπηρεσιών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους online επιχείρηση.
Πρώτα θα γίνει μια εκτίμηση της κατάστασης και των δυνατοτήτων που υπάρχουν και κατόπιν θα περάσουμε στο στάδιο του τι μπορεί να γίνει. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Και όσο για τα χρήματα; Δεν υπάρχει περίπτωση, θα τα βρούμε!!


Λίστα Υπηρεσιών


Κατασκευή και διαχείριση:    Facebook fanpage
                                               Google+ page
                                               Twitter page
                                               LinkedIn page
                                               Google places page
                                               Youtube channel
                                               Business blog
                                               Επαγγελματικό email
                                               Προσωπικό blog
                                               About.me page
                                               Λογαριασμό Google
                                               Διαφημίσεις Adwords
                                               Videos
                                               Παρουσιάσεις
                                               Banners, logos

Προώθηση ιστοσελίδων:       Εμπορικοί κατάλογοι
                                               Επαγγελματικοί κατάλογοι
                                               Μηχανές αναζήτησης
                                               Bookmarking sites
                                               Article marketing
                                               Guest posting
                                               SEO
                                               Design
                                               Landing pages

Σχετικές εργασίες έχουν γίνει για τους κατόχους των παρακάτω ιστοσελίδων:
                                   
Ανακαίνιση φαρμακείου                                     
Τέντες τιμές