Γίνε μέτοχος σε καφετέρια, με κεφάλαιο μόνο 50 ευρώ!!

Η μεγαλύτερη, η δυναμικότερη και η ευφυέστερη επενδυτική πρόταση που έχει παρουσιαστεί ποτέ:
Απίστευτα υψηλές άμεσες αποδόσεις για να τοποθετηθείς ο ίδιος.




Γενικές πληροφορίες

Ο Όμιλος TotalTaste σχεδιάζει βήμα-προς-βήμα τη μεγαλύτερη αλυσίδα καφετεριών στην Ελλάδα και σου δίνει ΤΩΡΑ τη δυνατότητα να γίνεις «Μέτοχος επί του τζίρου» σε αυτές τις υπό ίδρυση επιχειρήσεις.

Για το σκοπό αυτό, έχουμε εκπονήσει ένα πολύ ευφυές, φιλόδοξο και πρωτότυπο χρηματοδοτικό-ανταποδοτικό πρόγραμμα, που το ονομάζουμε «Επενδυτικό Δέντρο».

Στο «Επενδυτικό Δέντρο» μπορούν να τοποθετηθούν ιδιώτες μικροεπενδυτές, με ένα μικρό κεφάλαιο που αρχίζει από 50 ευρώ και πάνω. Με άλλα λόγια, μπορείς τώρα ΚΙ ΕΣΥ να γίνεις Μέτοχος επί του τζίρου στην πιο νέα και δυναμική αλυσίδα καταστημάτων καφέ, εξασφαλίζοντας ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, που θα σου τα περιγράψουμε στη συνέχεια.





Τι κερδίζεις



Άμεσες αποδόσεις

Για οποιοδήποτε ποσό τοποθετήσεις, οι αποδόσεις σου θα είναι περίπου 9,60% ετησίως (ενώ οι αντίστοιχες τραπεζικές καταθέσεις δίνουν απόδοση 0-1% ετησίως). Εννοείται, ότι το ποσό επάνω στο οποίο δίνουμε 9,60% το χρόνο, μπορεί να είναι από 50 ευρώ, έως όσο μεγάλο επιθυμείς.



Ποσοστά επιβράβευσης συστάσεων

Μέσα από ένα εκπληκτικό πρόγραμμα επιβράβευσης συστάσεων, προσαυξάνουμε αυτό το ποσοστό 9,60% της απόδοσής σου κατά 0,48% για κάθε άλλη επενδυτική θέση που θα έρθει στο πρόγραμμα, χάρη σε δική σου σύσταση.

Με άλλα λόγια, αν βρίσκεις το πρόγραμμα αυτό έξυπνο και αξιόλογο, και αρχίσεις να το διαφημίζεις στον κύκλο σου αλλά και στο internet, και προκύψουν άλλες 1.000 τοποθετήσεις χάρη στις δικές σου συστάσεις, τότε κάθε μία δική σου Επενδυτική Θέση θα σου αποδίδει 9,60% + 480%= 489,60% ετησίως, δηλαδή θα πενταπλασιάζεις τα λεφτά σου κάθε χρόνο (σε αυτό το παράδειγμα).

Αν μάλιστα θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά μαζί μας με την προώθηση αυτού του προγράμματος στην Ελλάδα και στον κόσμο, τότε έχουμε ένα πολύ δυνατό πλάνο συνεργασίας step-by-step, που μπορεί να σου αποδίδει έως και 8.000 ευρώ/μήνα - έστω και με αρχική τοποθέτησή σου μόνο 50 ευρώ.





Προτεραιότητα στην κάλυψη εργασιακών θέσεων

Επίσης πολύ σημαντική προοπτική είναι η απόφαση του Ομίλου να καλύπτουμε τις θέσεις εργασίας στις δημιουργούμενες καφετέριες, με άτομα που ήδη έχουν τοποθετηθεί επενδυτικά στο πρόγραμμα. Συνεπώς, με κάθε τοποθέτηση που κάνεις, εκτός από «Μέτοχος επί του τζίρου», θέτεις και σοβαρή υποψηφιότητα (κατόπιν προτεραιότητας, πάντα) για την κάλυψη των θέσεων εργασίας μέσα στην καφετέρια που χρηματοδοτείς.

Το πιο σημαντικό: Είναι απευθείας, άμεση, ατόφια, πεντακάθαρη επένδυση στην πραγματική αγορά, στην πραγματική οικονομία, με πραγματικά καταστήματα. Είναι πραγματική παραγωγή.
Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες δείτε στο παρακάτω λινκ : http://mysticmlm.eu/proselkyshIdiwtwn/me?km=814



1 σχόλιο :

  1. υπάρχει κάποιο foroum ή κάποιο mail ώστε να επικοινωνήσω για κάποιες απορίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή