Κερδίστε χρήματα κάνοντας "like" στο "Facebook"

Έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να εκπλήσσομαι από την εφευρετικότητα των Αμερικάνων. Οι άνθρωποι μπορούν να βγάλουν χρήματα από οπουδήποτε, με οτιδήποτε έχουν στα χέρια τους και με οποιοδήποτε τρόπο. Κάτι σαν ταχυδακτυλουργοί είναι. Παρόλα αυτά, έρχονται στιγμές που με εντυπωσιάζουν ακόμα. Και κάθε φορά συλλογίζομαι την ίδια φράση: Που το σκέφτηκαν πάλι αυτό; MΜία τέτοια περίπτωση είναι και το Mylikes
To MyLikes είναι μια online κοινότητα που πληρώνει τα μέλη της για να κάνουν like στο facebook και στο Twitter και μετά να τα μοιράζονται με τους φίλους τους στα social networks. Πληρώνει τα μέλη της για κάθε κλικ που κάνουν οι φίλοι τους στο Facebook και Twitter. Η πλατφόρμα λειτουργεί όπως όλες οι πλατφόρμες που έχουν τα affilliate networks. Υπάρχει ο τομέας των διαφημιζόμενων και ο τομέας των συνεργατών. Αφού κάνεις εγγραφή και γίνεις συνεργάτης, πηγαίνεις στις διαφημιστικές καμπάνιες, διαλέγεις όποια νομίζεις εσύ. Φτιάχνεις το βίντεο σου, το tweet σου, το κείμενο σου ή το άρθρο για το blog σου και το προωθείς στα κοινωνικά δίκτυα. Κάθε φορά που γίνετε ένα κλικ ή μια προβολή εσύ πληρώνεσαι. Οι πληρωμές γίνονται κάθε εβδομάδα μέσω PayPal. 

Κοντεύει τις 500.000 διαφημιστικές καμπάνιες (μεταξύ αυτών η Redbull, η AOL και πολλά άλλα μεγαθήρια) και πλησιάζει τα 3.000.000 μέλη. Τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (άλλη τιμή έχει ένα βίντεο και άλλη ένα tweet κ.λ.π.) και δεν θα μπω στην διαδικασία επεξήγησης. Ελάχιστο όριο πληρωμής είναι το 1 δολάριο.
*** Αυτοί εκεί στο facebook πρέπει να κοιμούνται όρθιοι. Ο μισός πλανήτης βγάζει λεφτά στην πλάτη τους και αυτοί βλέπουν την μετοχή τους να κατρακυλάει στο χρηματιστήριο!!!