Έρευνες αγοράς: Mobrog

έρευνες αγοράς mobrog
 Μία ακόμα εταιρία online ερευνών αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα. Αυτή με το περίεργο όνομα MOBROG. 
Οι ίδιοι υποστηρίζουν τα εξής:
"""Η MOBROG είναι προσφορά της επιχείρησης ερευνών αγοράς Dr. Grieger & Cieμ. από τη Γερμανία. Διενεργούμε παγκόσμια δημοσκοπήσεις μέσω διαδικτύου και μέσω της εφαρμογής μας για έξυπνα τηλέφωνα.
Το online πάνελ μας είναι συνδεδεμένο σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, έτσι ώστε να μπορούμε να διενεργούμε δημοσκοπήσεις ευρείας κλίμακας με αντίστοιχα υψηλή ποιότητα.
Οι συμμετέχοντες στις δημοσκοπήσεις μας λαμβάνουν ως ευχαριστώ και ως δείγμα της εκτίμησης μας για το χρόνο τους, αμοιβή που μπορεί να πληρωθεί μέσω PayPal.
Προκειμένου να εξασφαλίζουμε συνεχώς υψηλή ποιότητα, οι έρευνες μας διέπονται από το Διεθνή Κώδικα «ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice» και οι υπηρεσίες μας πληρούν τις απαιτήσεις των οδηγιών των MRS, CASRO, MRA & ARF για τις διεθνείς έρευνες αγοράς."""

Εγώ λέω ότι η σελίδα τους είναι ελλιπής  σε σχεδιασμό και ενημέρωση.  Στην αρχή το μυαλό μου πήγε σε απάτη, αλλά δεν είναι. Απλά επειδή χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα σε 46 χώρες, προτίμησαν κάτι λιτό. Έχουν βάλει και διαφήμιση Adsense. Οι πληροφορίες που μας δίνει, είναι ότι πληρώνει από 1 έως 3 ευρώ για κάθε δημοσκόπηση που παίρνουμε μέρος και οι πληρωμές γίνονται μέσω paypal.
Πάντως κλήση για έρευνα δεν έχω λάβει ακόμα.
MOBROG και ο θεός να βάλει το χέρι του!!!!!