Έρευνες αγοράς: Mobrog

έρευνες αγοράς mobrog
 Μία ακόμα εταιρία online ερευνών αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα. Αυτή με το περίεργο όνομα MOBROG. 




Οι ίδιοι υποστηρίζουν τα εξής:
"""Η MOBROG είναι προσφορά της επιχείρησης ερευνών αγοράς Dr. Grieger & Cieμ. από τη Γερμανία. Διενεργούμε παγκόσμια δημοσκοπήσεις μέσω διαδικτύου και μέσω της εφαρμογής μας για έξυπνα τηλέφωνα.
Το online πάνελ μας είναι συνδεδεμένο σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, έτσι ώστε να μπορούμε να διενεργούμε δημοσκοπήσεις ευρείας κλίμακας με αντίστοιχα υψηλή ποιότητα.
Οι συμμετέχοντες στις δημοσκοπήσεις μας λαμβάνουν ως ευχαριστώ και ως δείγμα της εκτίμησης μας για το χρόνο τους, αμοιβή που μπορεί να πληρωθεί μέσω PayPal.
Προκειμένου να εξασφαλίζουμε συνεχώς υψηλή ποιότητα, οι έρευνες μας διέπονται από το Διεθνή Κώδικα «ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice» και οι υπηρεσίες μας πληρούν τις απαιτήσεις των οδηγιών των MRS, CASRO, MRA & ARF για τις διεθνείς έρευνες αγοράς."""

Εγώ λέω ότι η σελίδα τους είναι ελλιπής  σε σχεδιασμό και ενημέρωση.  Στην αρχή το μυαλό μου πήγε σε απάτη, αλλά δεν είναι. Απλά επειδή χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα σε 46 χώρες, προτίμησαν κάτι λιτό. Έχουν βάλει και διαφήμιση Adsense. Οι πληροφορίες που μας δίνει, είναι ότι πληρώνει από 1 έως 3 ευρώ για κάθε δημοσκόπηση που παίρνουμε μέρος και οι πληρωμές γίνονται μέσω paypal.
Πάντως κλήση για έρευνα δεν έχω λάβει ακόμα.
MOBROG και ο θεός να βάλει το χέρι του!!!!!

41 σχόλια :

  1. Πάντως κλήση για έρευνα δεν έχω λάβει ακόμα.
    ουτε εσυ?
    εγω εχθες μπικα αλλα δεν ειδα κατι.. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έγινα εχθές μέλος και σήμερα έλαβα....αλλά δεν γνωρίζω αν θα ξανά λάβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδια εγω ειμαι γραμμενη σε αυτη την εταιρια πανω απο ενα χρονο, πληρωνει αμέσως με pay pal , αλλα δεν εχει αρκετες ερευνες, μπορει σε ενα μηνα να σου δωσει 2 ερευνες , αλλες φορες ομως μπορει να δωσει και παραπανω ακομα και 10

      Διαγραφή
  3. τελικά τί γίνεται με το θέμα?
    πληρωθήκατε? και πόσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εγω σήμερα γράφτηκα..και βλέπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάντως άν κάποιος έχει ήδη πληρωθεί,καλό θα ήταν να μας πεί αν πραγματικά αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α κατάλαβα και εγώ χτες γράφτηκα και τίποτα ακόμα για να δούμε υπάρχει κάποιος παλιός να μας πεί τι γίνετε? ή τσάμπα ο κόπως πως πληρωνόμαστε και που μπαίνουν τα χρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειχα λαβει πολλες,αλλα τις ειδα ηνες μετα γιατι δεν ειχα μπει στο μειλ!
    πως περνεις τα λεφτα ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω έλαβα κλήση για ερευνα και πηρα 0.90 Ευρώ... τωρα πως τα περνουν σταληθεια δεν ξερω κατι με το Paypal γινεται αλλα δεν το εχω ψάξει και πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μεν απάτη, αλλά είναι τόσο λίγες οι έρευνες που σε καλούν να συμμετάσχεις που δεν αξίζει να σπαταλάς το χρόνο σου.Πληρώνουν μέσω Paypal , μετά πό 3 μήνες σχεδόν συγκέντρωσα το αμύθυτο ποσό των 13 ευρώ

      Διαγραφή
  9. καλα εχετε γραφτει ορισμενοι και δεν διαβασατε στην σελιδα τους τις συχνες ερωτησεις; εξηγουν οτι τα λεφτα μπαινουν στην καρτα σου απο το paypal. τοσο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα,απο προσωπική εμπειρία, οι έρευνές τους είναι λίγες, σήμερα εξαργύρωσα τα 5 ευρώ που κέρδισα , με πλήρωσαν σε λιγότερο από 2 ώρο μέσω paypal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι τυχερός. Εγώ έχω μαζέψει 11.96€ και δεν μου τα έχουν βάλει καν στο λογαριασμό μου.

      Διαγραφή
  11. Έχω συμπληρώσει 3 έρευνες και είμαι στα 3.90...
    Στα 5 ευρώ λέει ότι πληρώνεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι έρευνες είναι λίγες.Μετά από το πρώτο 5ευρω στέλνουν πιο πολλές εέρευνες οι οποίες ενώ κάνουν στην αρχή καμιά δεκαριά ερωτήσεις μετά σου λέει ότι δεν πληρείς τις απαιτήσεις και δεν συνεχίζονται.Ετσι ενώ έχεις απαντήσει σε αρκετες ερωτήσεις ,δεν πληρώνεσαι.Αυτά από την εμπειρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο ώστε να βγάλεις κάποιο χαρτζιλίκι,δεν έχω γραφτεί ποτέ γενικά σε τέτοιες ιστοσελίδες. Είναι απάτη ή απλά κάτι σου δίνουν στην αρχή επίτηδες. Αξίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω συμπληρωσα σημερα ενα ερωτηματολογιο και πηρα 0.80 ευρω...στα 5 ευρω πληρωνεσαι μεσω paypal...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγώ έλαβα μέρος καί κέρδισα 5 ευρώ στον λογαριασμό μου είναι πολύ καλή καί πληρώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειναι αξιοπιστο. Εχω πληρωθει αρκετες φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν ποτέ συμπληρώσεις 5 ευρώ,τα παίρνεις,δεν είναι απάτη.Εγώ μέσα σε 1 ολόκληρο χρόνο,μόνο μία φορά πήρα 5 ευρώ.Συνήθως μού στέλνουν έρευνες και δεν με αφήνουν να τις συμπληρώσω...για άγνωστους λόγους.Μάπα το εργάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pos plironun me paypal? enoo prepi n exo logariasmo paypal kanoniko i afto gia epixirisis? ke otan lavo ta lefta pos ta perno?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η δουλειά ΄μάλλον έχει το εξής ευφυές..πυραμιδικώ τω τρόπω, συγκεντρώνουν επι της ουσίας πολλά ε-μαίλς ,πάρα πολλά..κ φτιάχνουν διαφημιστικό εργαλείο που πουλάνε σε πελάτες τους, παράλληλα με τα μικροποσά που πληρώνουν για κάποιες ΄δημοσκοπήσεις σε εμάς..δλδ τα 5άευρα είναι το τυράκι στην γερμανική "φάκα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πως να αλλαξω το μειλ μου;;αλλο μειλ εχωγιατο paypal...και γιατι δεν εχουν τροπο για να επικοινωνησεις μαζι τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω πάρει μέρος σε καμιά δεκαριά δημοσκοπήσεις, και δε μου ζήτησαν ακόμα τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Που πηγαίνουν τα λεφτά, δε με νοιάζει, αφού δεν τα παίρνω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. συμμετειχα σε μια ερευνα για 0,30 μου λεει οτι δεν ταιριαζω στο προφιλ της και με ανακατευθυνει σε αλλη για 0,50. στο τελοσ πιστωθηκα τα 0,30
    Απάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορεί ένα άτομο να κάνει δύο λογαριασμούς και να δουλεύει και τους δύο και να πηγαίνουν τα λεφτά στο ίδιο paypal και μετά στο ίδιο λογαριασμό τραπέζης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπορεί ένα άτομο να κάνει δύο λογαριασμούς και να δουλεύει και τους δύο και να πηγαίνουν τα λεφτά στο ίδιο paypal και μετά στο ίδιο λογαριασμό τραπέζης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σημερα γραφτηκα και μου εστειλαν να συμπληρωσω ερευνα 30 λεπτων για 1,94Ε. δεν μου ανοιξε ποτέ η ερευνα και οταν ξαναπατησα να ανοιξει ο συνδεσμος, εγραφε οτι εληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγοράστε συμβατά τόνερ για εκτυπωτές και εξοικονομήστε έως και 85% των χρημάτων σας, από την ιστοσελίδα του e-toner.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εξαιρετικά δυσκολο να μαζέψεις λεφτα 2 έρευνες μου έχουν σταλει ως τωρα και απο απαντήσεις που έδωσα μου ειπαν σύμφωνα με τα στοιχεία σας δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την δημοσκοπιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι δημοσκοπησεις πως γίνονται σε πέρνουν τηλέφωνο και σε ρωτάνε ή σου στέλνουν το ερωτηματολόγιο με e-mail?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όσο αφορά τις δημοσκοπήσεις μας παίρνουν τηλέφωνο και απαντάμε στις ερωτήσεις(όπως στις κλασικές δημοσκοπήσεις) ή μας στέλνουν τα ερωτηματολόγια μέσω e-mail?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ είναι απάτη, ίσα ίσα όταν συμπληρώνεις 5€ στα βάζουν σχεδόν αμέσως στην paypal. Φυσικά για να καταφέρεις να μαζέψεις 5€ χρειάζεται πολύς χρόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάλλον το κόλπο είναι να συγκεντρώσουν τις προτιμήσεις σου και να τις πουλήσουν, μαζί με το εγκυρο e-mail μας, που δυστυχώς το έδωσα κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εχω κανει ερευνες...Πως μπορω να δω το κέρδος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. All the available ways to make money on the internet, using your computer and the time you spend on the internet anyway, surfing. Know that for every click you make and for every second you spend on the internet, someone makes money. You too can get a piece of this huge promotional pie and dance of dollars.

    Among all the online survey websites using https://drtsolutionz.com/ is simple and easy.

    All you have to do is to Signup with us!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ότι πληρώνει, πληρώνει κάθε φορά που συμπληρώνεις 5€. Ομως για να φτάσεις τα 5€ χρειάζεται πολύ επιμονή, γιατί στις περισσότερες έρευνες σε απορρίπτει. Για το απο 1 - 3€ στην έρευνα δεν ισχύει. Υπάρχουν έρευνες που δίνουν πολύ κάτω απο 1€, ακόμα και 0,10€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλησπέρα σε όλους!
    ΗθελΉ να ρωτήσω πως κάνω διαγραφή από την Mobrog.
    Ξερει κανείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έρευνες μου έρχονται συχνά με αμοιβές 0,25 πάνω κάτω. Δύσκολα να συμπληρώσεις 5 ευρώ για να εξαργύρωσης. Τελευταία όμως αφού τελειώσω μια έρευνα μου βγάζει εκ των υστέρων ότι δεν ήμουν κατάλληλη τελικά. Και αυτό έγινε αρκετές φορές. Περιμένω να συμπληρώσω τα 5 ευρώ, να τα εξαργύρωσης και άντε γειά. Και όχι για τα 5 ευρώ αλλά για το γαμωτο! Έχει κι άλλες εταιρείες που είναι σωστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή