Πως να βγάλω λεφτά με τα video μου

Μπορεί ο καθένας να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα μοιράζοντας βίντεο στο δίκτυο. Οι ιστοσελίδες που δίνουν αυτή την δυνατότητα συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Βασίζονται σε μια πολύ απλή ιδέα. Περιμετρικά των βίντεο παίζουν adsense διαφημίσεις και τα κέρδη μοιράζονται με αυτούς που βάζουν τα βίντεο. Σαν μέλος ανεβάζεις τα βίντεο σου, το site βάζει τις διαφημίσεις και κάθε φορά που κάνει κάποιος κλικ, το site παίρνει προμήθεια, την οποία και μοιράζεται μαζί σου. Ακολουθούν τρία από αυτά τα site. Και τα τρία ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, γιατί σου δίνουν και εναλλακτικούς τρόπους να βγάλεις χρήματα.




Break
Εκτός από videos μπορείς να ανεβάζεις και φωτογραφίες. Πέρα από τα έσοδα από adsense, μπορείς να κερδίσεις έως και 2000$ αν το βίντεο σου βγει στην πρώτη σελίδα και ως 25$ αν η φωτογραφία σου μπει σε κάποια γκαλερί. Δέχεται μόνο ορίτζιναλ βίντεο και φωτογραφίες.

Metacafe
Μπορείς να κερδίσεις 5$ για κάθε 1.000 προβολές του βίντεο σου. Αυτό που κάνει το Metacafe να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι κάθε φορά που ανεβάζεις ένα βίντεο, εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα για ένα διάστημα και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις πολλές προβολές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ziddu
Εδώ μπορείς να κερδίσεις έξτρα χρήματα από το κατέβασμα των βίντεο σου από τους άλλους χρήστες. 10$ για κάθε 10.000 downloads. Επίσης μπορείς να κερδίσεις από refferals που έχεις συστήσει.

Ας μην γελιόμαστε, δεν υπάρχουν δυνατότητες για να βγουν πολλά χρήματα. Αλλά για ένα έξτρα εισόδημα είναι μια χαρά. Μέσα σε μερικά λεπτά ανεβαίνει ένα βίντεο. Αν θέλετε να βγάλετε περισσότερα, θα πρέπει να φέρετε επισκέπτες στα βίντεο σας και αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τα social media, μέσα από το προσωπικό σας blog, ή λέγοντας για τα βίντεο σας στους φίλους σας.



26 σχόλια :

  1. Ναι μπορείς και άμεσα και έμμεσα. Άμεσα χρησιμοποιώντας adsense και έμμεσα με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα μπορείς να φτιάξεις ένα βίντεο για κάποιο προϊόν που πουλάς. Τα βίντεο του youtube εμφανίζονται στην μηχανή αναζήτησης και μάλιστα σε πολύ υψηλές θέσεις.

    Μπορείς να προσθέσεις links, να φτιάχνεις βίντεο για promotion καταστημάτων επί πληρωμή. Κατά κύριο λόγο πάντως το youtube χρησιμοποιείται για προώθηση και όχι για άμεσο κέρδος.

    Κάποια στιγμή θα σας αναλύσω εκτενώς το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πια το youtube έχει ενσωματώσει διαφημίσεις. Ανοίγεις ένα λογαριασμό στο Adwords και κατόπιν πας στο youtube από όπου ενεργοποιείς την εμφάνιση διαφημίσεων στα βίντεο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις λεφτά από το youtube, είναι να δημιουργήσεις ένα κανάλι το οποίο θα έχει βίντεο από μαγαζιά της γειτονιάς σου. Θα βγεις στην γύρα και θα περάσεις από μαγαζί σε μαγαζί για να βρεις πελάτες. Θα τους φτιάξεις ένα βίντεο και θα το ανεβάσεις στο κανάλι σου. Εγώ το κάνω εδώ και 6 μήνες και έχω βρει μεγάλη ανταπόκριση. Έχουν αρχίσει και με ψάχνουν αυτοί, αντί να τους ψάχνω εγώ. Εύκολη δουλειά είναι. Και κάθε χρόνο θα τους χρεώνω ένα μικρό ποσό για την προβολή τους. Μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ καλη ιδεα..αξιζει τον κοπο..χωρις να θελω να φανω αδιάκριτος ποσο περιπου ειναι το ποσο που ζητας απο τον καθε πελατη;

      Διαγραφή
  4. Να συμπληρώσω ότι μπορείς να το προχωρήσεις και περισσότερο. Να φτιάξεις μια ιστοσελίδα όπου θα προβάλεις όλες τις επιχειρήσεις της γειτονιάς σου μαζί με τα βίντεο που τους έχεις φτιάξει. Έτσι θα βγάλεις ακόμη περισσότερα χρήματα από τον κάθε πελάτη σου, αλλά θα είναι και ένα κίνητρο επιπλέον για τους υπόλοιπους γείτονες να ακολουθήσουν και αυτοί.
    Και αν βγάλεις και κανένα διαφημιστικό φυλλάδιο και το μοιράσεις στην περιοχή σου, θα πας ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. posa perneis kathe fora pou katebazeis video?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαα, αυτο το ειδος της εργασιας προυποθετει δεκαδες βιντεο και εκατομυρια επισκεψεις ενω χρειαζετε να εχεις εξειδικευμενες γνωσεις στο μονταζ αλλα και στον υπολογιστη. Ενας απο τους τροπους που μπορεις να βγαλεις χρηματα μεσω ιντερνετ χωρις να εχεις καθολου γνωσεις υπολογιστη και χωρις επενδυσεις ειναι τα paid to click σαιτ. Για οσους ενδιαφερονται http://www.pwsnavgalwlefta.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pws ta vgazeis kai posa ? poia einai h diadikasia ?? posa perneis kathe fora pou katebazeis video?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο καλυτερος τροπος για να βγαλετε λεφτα απο το ιντερνετ: http://www.probux.com/?rh=6E696B6F73323538

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οριστε ενα σαιτ το οποιο μπορει να σας αποδοσει αρκετα.http://www.neobux.com/?r=johnvas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οριστε ενα σαιτ το οποιο μπορει να σας δωσει πολλα.http://www.neobux.com/?r=johnvas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. paidia ftiakste ena blog valte diafimiseis polles to kathe click eine apo 0.10lepta ews 1 euro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αξιοπιστο PTC για να μη χασετε το χρονο σας τζαμπα και να βγαλετε χρηματα :

    http://www.scarlet-clicks.info/?ref=Asourbanipal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καλύτερος τροπος για χρηματα στο διαδυκτιο ειναι το TrafficMonSoon.
    https://trafficmonsoon.com/?ref=Top7ptc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mporo na valo kapio video tragoudiou?na katevaso ena diasimo tragudi kai na to vali epitrepete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. . εγγραφή, σύνδεση, τη διανομή Referral link σου και κερδισε απο επισκέπτες
    http://visitstomoney.com/index.php?refıd=1031886

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΧΟΙ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΡΑΦΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΑΝΑ 1000 ΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΤΙ?? ΤΙ ΧΡΕΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπορει να με βοηθησει καποιος, δεν μπορω να ενεργοποιησω το ''δημιουργια εσοδων΄΄ στο youtube καναλι που εχω μηπως φταιει που το email μου ειναι hotmail.com ενω το κινητο μου ελληνικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μπορει να με βοηθισει καποιος, δεν μπορω να ενεργοποιησω το ''δημιουργια εσοδων'' στο καναλι μου στο youtube, μήπως φταιει που το email μου είναι hotmail.com ενω το κινητο ελλινικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα ολα αυτα, αλλά με την εφορια τι παίζεται; Για τα χρήματα αυτά π.χ απο yt ζητουν λογαριασμό IBAN και κραταει και η τράπεζα ενα ελάχιστο ποσο.Υπάρχει περίπτωση να τα θεωρήσει ως εισόδημα;και να βρεις κανένα μπελα αν είσαι π.χ άνεργος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή