Τα Paid to click sites στην Ελλάδα

best paid to click sites
Κοντεύει χρόνος από τότε που έγραψα κάποιο άρθρο για τα paid to click sites. Ο λόγος ήταν ότι έπεσε το κέρδος στο 1/10. Από ένα λεπτό που πληρώνανε για κάθε διαφήμιση, έγινε ένα δέκατο του λεπτού.   Ήταν λογική η αλλαγή αυτή μιας και τα κουκιά δεν έβγαιναν. Στο τέλος όλα τα sites αυτού του τύπου κατέληγαν σε spam. Με τον νέο τρόπο λειτουργίας είναι υγιέστατες επιχειρήσεις. Και τα μέλη  τους δεν τελειώνουν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται συνεχώς.




Όλα αυτά μέχρι τώρα μου φαίνονται λογικά, αλλά το να υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα του ΕΥΡΩ, άνθρωποι που να κάνουν κάτι, για να κερδίσουν 1/10 του λεπτού του ευρώ, μου φαίνεται παράλογο. Να κάνεις δηλαδή 700 κλικ για να πάρεις ένα ψωμί!!! Ή παραπληροφορούνται ή είναι μη σκεπτόμενα όντα. Παρατήρησα λοιπόν ότι έχω έναν σημαντικό αριθμό επισκέψεων στην σελίδα μου "Paid to click ads" και είπα να κάνω μια βόλτα στο δίκτυο για να δω ποιος ασχολείται ακόμα στην Ελλάδα με αυτή τη δουλειά. Και βρήκα στην μηχανή αναζήτησης αμέτρητα πρόσφατα άρθρα που παρακινούν τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτήν την διαδικασία. Μάλιστα κάποιοι είχαν φτιάξει και ιστοσελίδες (προχειροδουλειές) με τα sites που είναι εγγεγραμμένοι. Ένας δε, είχε βάλει και διαφήμιση στο adwords!!!!
Για να βγάλει κάποιος χρήματα από τέτοιου είδους ιστοσελίδες θα πρέπει να είναι στην Κεντρική Αφρική ή στην Κεντρική Ασία. Ακόμα και στην Ινδία, αμφιβάλω αν η ισοτιμία των νομισμάτων κάνει να αξίζει ο κόπος να ασχοληθείς.
Θέλω να πιστεύω ότι είναι παραπληροφορημένοι όλοι αυτοί που ακόμα και σήμερα ακολουθούν τα paid to click sites. Και ελπίζω αυτό το άρθρο να το δει με καλό μάτι η Google search engine και να το εμφανίζει ψηλά στα αποτελέσματα της, μήπως και αποτρέψω κάποιους από το να χάσουν τον χρόνο τους.
Το μοναδικό ελληνικό site αυτού του τύπου, το EasyClick συνεχίζει και πληρώνει 1 λεπτό το κλικ, αλλά σπανίζουν οι διαφημίσεις.


*** Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί η σελίδα "paidToClickAds" με κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου