4 απλές συμβουλές για να βρείτε το ιδανικό προϊόν στην Clickbank

πως να διαλέξω προϊόν στην clickbank
Η Clickbank είναι η μεγαλύτερη online αγορά ψηφιακών προϊόντων. Έχει πάνω από 55.000 προϊόντα περισσότερους από 100.000 affiliates. Σε μια θάλασσα από επιλογές είναι δύσκολο να βρεις το σωστό προϊόν για να προωθήσεις. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το μενού των κατηγοριών για να βρουν αυτό που θέλουν, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το επιθυμητό. Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές για να κάνετε την αναζήτηση σας πιο αποδοτική και συγκεκριμένη.




Find Product - Advanced Search
Χρησιμοποιήστε την μπάρα αναζήτησης "Find Product". Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με λέξεις κλειδιά, να βρείτε ποια προϊόντα έχουν τις περισσότερες πωλήσεις, να κάνετε αναζήτηση σε διαφορετικές γλώσσες, να βρείτε τα νεότερα προϊόντα και πολλές άλλες επιλογές που θα σας διευκολύνουν.
Στατιστικά
Χρησιμοποιήστε τα στα στατιστικά που παρέχονται. Κάθε από κάτω προϊόν υπάρχει μπάρα στατιστικών μέσω της οποίας παίρνετε μια εικόνα για το πόσο περπατάει το πρόγραμμα. Έτσι μπορείτε να βρείτε προϊόντα που πληρώνουν μεγάλη προμήθεια και ταυτόχρονα έχουν και καλό CR.
Affiliate tools
Ψάξτε για προγράμματα που διαθέτουν affiliate pages. Σαν affiliate θα χρειαστείτε κείμενα, άρθρα και banners. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη χρησιμοποιώντας αυτά που είναι ήδη διαθέσιμα. Και σίγουρα τα affiliate tools που θα βρείτε, θα είναι καλύτερα από αυτά που θα πρέπει να δημιουργήσετε μόνοι σας.
Reccuring programs
Ψάξτε για συνδρομητικά προγράμματα, γιατί αυτά μπορούν να σας δημιουργήσουν παθητικό εισόδημα. Από τα στατιστικά (Avg Rebill Total) μπορείτε να συμπεράνετε για πόσο χρονικό διάστημα ένας αγοραστής παραμένει συνδρομητής. 




Για να είστε βέβαιοι ότι με το πρόγραμμα που θα προωθήσετε δεν θα κοροϊδεύετε τον κόσμο, καλό είναι να το αγοράσετε πρώτα, για να μπορέσετε να τεστάρετε την αξιοπιστία του. Έτσι θα μπορείτε να δώσετε και δικές σας συμβουλές στους πιθανούς πελάτες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου