Γίνε dopios και βγάλε χρήματα

dopios.com logo
Το dopios.com είναι μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα που φιλοδοξεί να κάνει πραγματικούς φίλους, ντόπιους και ταξιδιώτες. Στο Dopios.com συμμετέχουν ο Αλέξανδρος Τρίμης, η Αίγλη Μπαλαμάτση, ο Θοδωρής Μεσσήνης και η Μαρία Κριτσιλίγκου. Φιλοδοξία τους, να αποτελέσει η πλατφόρμα τους το τρίτο βήμα πριν ταξιδέψει κανείς -πού θα πας, πού θα μείνεις, ποιος θα σου δείξει τον τόπο του εκ των έσω: «Οι ντόπιοι αποκτούν την δυνατότητα να συναντήσουν ταξιδιώτες και να μοιραστούν όλα όσα γνωρίζουν για τον τόπο τους αντί αμοιβής, ενώ οι ταξιδιώτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να γευτούν ένα μέρος με τον τρόπο που το κάνουν οι ντόπιοι, σαν να ζούσαν για καιρό εκεί.»




Είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες στα μέλη της. Κάθε αυτοαποκαλούμενος dopios διατηρεί στο dopios.com το προφίλ του και τεκμηριώνει τι μπορεί να προσφέρει από όσα είναι σε θέση να γνωρίζει για τον τόπο του. Επίσης, ορίζει το αντίτιμο για τις υπηρεσίες του (από το οποίο, το dopios.com παρακρατά το 15%, συν 4% από τον ταξιδιώτη για τα έξοδα διεκπεραίωσης), τις ώρες και τον αριθμό των ατόμων που μπορεί να εξυπηρετήσει.

Ντόπιοι από την Ελλάδα, την Κωνσταντινούπολη, το Σαν Φρανσίσκο και 15 νέους προορισμούς, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Βαρκελώνη και το Μπουένος Άιρες, υπόσχονται να φέρουν τους ταξιδιώτες σε επαφή με την ζωή και τον παλμό της πόλης γνωρίζοντάς τους με ντόπιους.

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος του dopios.com και να μοιραστείτε τις ομορφιές του τόπου σας που γνωρίζετε καλύτερα απ'όλους, καλείστε να στείλετε στην υπηρεσία στοιχεία και αφού σας περάσουν από κόσκινο, μπορείτε να εκτεθείτε στην κρίση των ταξιδιωτών που θα σας επιλέξουν με βάση τα κοινά σας ενδιαφέροντα.

Το Dopios.com πήρε πρόσφατα αρχική χρηματοδότηση 120.000€ από το Openfund.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για συμπληρωματικό εισόδημα και διασκέδαση μαζί, για όλους και ειδικά για περιοχές με πολύ τουρισμό, όλο τον χρόνο.

Και άλλοι τρόποι για να βγάλεις χρήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου