Νέα πλατφόρμα διαχείρισης για την Forest View

forestview affiliate network νέα απλατφόρμα
Μετά την Linkwise και η Forest View προχώρησε σε αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Η νέα πλατφόρμα μέσα από την οποία θα γίνεται η διαχείριση των affiliate προγραμμάτων, έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία.
Οι δύο πλατφόρμες θα είναι παράλληλα ενεργές για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι την 1η Νοέμβρη, προκειμένου να είναι πιο ομαλή η διαδικασία μετάβασης.
Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση, μόλις η παλιά πλατφόρμα διαχείρισης θα πάψει να είναι ενεργή.

Αναφορικά με τα παρακάτω θέματα, η Forest View μας ενημερώνει  για τα ακόλουθα.

1) Καμπάνιες
Όλες οι καμπάνιες που θα επιλέγονται, θα τρέχουν αποκλειστικά από την νέα πλατφόρμα. Αυτή την στιγμή στην νέα πλατφόρμα είναι ήδη ενεργός ένας αριθμός Διαφημιστικών Προγραμμάτων, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η μετάβαση όλων.

Καθώς όλα τα Προγράμματα θεωρούνται «νέες καμπάνιες» θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν τα παρακάτω βήματα:
Επανάληψη της διαδικασίας αίτησης/έγκρισης για κάθε καμπάνια
Έπειτα από την έγκριση της καμπάνιας, άμεση αντικατάσταση των δημιουργικών/links με τα αντίστοιχα που θα προμηθευτείτε από την νέα πλατφόρμα
Μας προτείνει να εξάγουμε τα ως τώρα στατιστικά σε ένα φύλλο εργασίας και να τα αποθηκεύσουμε σε περίπτωση που θέλουμε να ανατρέξουμε σε αυτά αργότερα.
Προς το παρόν δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των στατιστικών δεδομένων.

2) Πληρωμές
Θα πραγματοποιηθεί πλήρης συγχρονισμός και μεταφορά των οικονομικών στοιχείων που αφορά σε ποσά και πληρωμές σας έως τις αρχές Νοεμβρίου.
Ταυτόχρονα, και στην νέα πλατφόρμα, χρειάζεται να τηρούμε ενήμερα τα στοιχεία πληρωμής, όπως ακριβώς συνέβαινε και στην παλιά.

3) Στοιχεία επικοινωνίας / Προφίλ συνεργάτη
Χρειάζεται να ενημερώσουμε τα στοιχεία του προφίλ μας στην περίπτωση που είναι μερικώς καταχωρημένα.
Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η ενημέρωση/προσθήκη του πεδίου «website», με την ενεργή ιστοσελίδα που χρησιμοποιείτε για την προώθηση των Προγραμμάτων.

4) Εργαλεία/ Documentation/ Οδηγοί
Όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει, το XML Feed είναι ήδη ενεργοποιημένο, ενώ σύντομα θα μεταφερθούν στην νέα πλατφόρμα και τα υπόλοιπα εργαλεία.
Οι οδηγοί χρήσης της νέας πλατφόρμας θα είναι διαθέσιμοι ως τις 15 Νοεμβρίου.




5)Referrals
Όλοι οι referral που εγγράφηκαν από τον Οκτώβριο 2012 και μετά, θα μεταφερθούν και επιπλέον θα ισχύουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2014, ανεξαρτήτως ημερομηνίας εγγραφής.

Για τους νέους referrals που θα εγγραφούν από 1 Νοεμβρίου 2013 και μετά θα ισχύει ότι ίσχυε και πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου