10 τρόποι για να διευρύνετε τη email λίστα σας.

ten tips for bigger email list
  1. Ad Swaps Αν δεν έχετε ακούσει άλλη φορά για το Ad Swaps, πρόκειται για ανταλλαγή διαφημίσεων. Το σκεπτικό είναι να συμπεριλάβετε στο email σας, τη διαφήμιση κάποιου άλλου και αυτός με την σειρά του, να συμπεριλάβει την δική σας στο δικό του email. Αυτό τυπικά γίνεται με κάποιον που δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο με εσάς. Αν γίνει σωστά, θα βγείτε κερδισμένοι και οι δύο. Τέτοιους συνεργάτες θα ψάξετε να βρείτε σε ιστοσελίδες με μεγάλη κίνηση και σχετικό με εσάς περιεχόμενο.
  2. Safelist Η Safelist είναι μια λίστα διευθύνσεων από άτομα που συμφωνούν να δέχονται emails από τα άλλα άτομα της λίστας. Αν γίνεται μέλος σε τέτοιες λίστες, αποκτάτε πρόσβαση σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων, που μπορεί να ενδιαφέρονται για την προσωπική σας λίστα. Δεν θα περιμένετε πολύ μεγάλα αποτελέσματα με αυτήν την τακτική, παρά μόνο μια μικρή ώθηση.
  3. Blog και newsletter Από τις πιο γνωστές τακτικές, είναι η δημιουργία ενός blog με πληροφοριακό περιεχόμενο (για τα προϊόντα σας) και η προσάρτηση σε αυτό ενός newsletter. Αν το blog ενημερώνεται τακτικά και οι πληροφορίες του είναι πραγματικά χρήσιμες, θα εκπλαγείτε με το πόσους πολλούς συνδρομητές θα έχετε. Ο κόσμος λατρεύει το να μπορεί να έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αυτά, που τον ενδιαφέρουν.
  4. Facebook Fanpage Σύγχρονη μέθοδος, που χρησιμοποιείται πλέον από τους περισσότερους μάρκετερς. Η δημιουργία μιας fanpage, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη δημιουργία ενός προφίλ. Αν έχετε ήδη λογαριασμό facebook, καταλαβαίνετε τί εννοώ. Απλά να θυμάστε ότι, πρέπει να ενώσετε με συνδέσμους την fanpage σας με τη λίστα σας. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει με σύνδεσμο προς την σελίδα σας. Μπορείτε να προσφέρετε και εκπτώσεις σε όσους κάνουν εγγραφή μέσω facebook.
  5. Video Δημιουργήστε ένα ή περισσότερα βίντεο “πώς γίνεται ...” ή “πώς κάνω ...”, σχετικά πάντα με την ιστοσελίδα σας και τα προϊόντα σας. Στο πρώτο βίντεο, γράψτε ότι τα επόμενα βίντεο θα είναι διαθέσιμα μέσω του newsletter σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε το πρώτο βίντεο στην σελίδα σας, στο youtube και σε όποιο άλλο δίκτυο επιθυμείτε.
  6. Ebook Δημιουργήστε ένα ebook, ένα μικρό εγχειρίδιο χρήσης ενός ή πολλών από τα προϊόντα σας. Δώστε το σαν δώρο, σε όποιον γράφεται στην λίστα σας και σημειώστε πως, θα ακολουθήσουν και άλλα, μέσω του newsletter στο οποίο θα εγγραφούν. Είναι μια μέθοδος που δουλεύει πολύ καλά και θα έχετε σίγουρα ανταπόκριση.
  7. Περιεχόμενο της σελίδα σας Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το ποιοτικό περιεχόμενο μιας σελίδας και την τακτική ενημέρωση της. Η ποιότητα θα φέρει κίνηση, η κίνηση θα φέρει συνδρομητές. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς, προσλάβετε κάποιον να γράφει άρθρα στη θέση σας. Είναι σίγουρο ότι, σε βάθος χρόνου θα τα βγάλει τα λεφτά του.
  8. Ασφάλεια δεδομένων Στη σελίδα εγγραφής και σε εμφανές σημείο, να αναφέρετε για ποιον ακριβώς λόγο θα χρησιμοποιηθεί το email του υποψήφιου συνδρομητή και να υπογραμμιστεί ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανέναν άλλο σκοπό. Αυτό θα ανεβάσει τα ποσοστά επιτυχίας σας.
  9. Έξτρα δώρα Για να κρατήσετε τη λίστα σας ζωντανή, δώστε στους συνδρομητές σας δώρα, που δεν τα περιμένουν. Κάτι που να τους εκπλήξει, ώστε να συνεχίσουν να ανοίγουν διαβάζουν τα email σας και να μην τα στέλνουν στον κάδο απορριμάτων.
  10. Virus Marketing Ωθήστε τους συνδρομητές σας να διαδώσουν το newsletter σας και στους φίλους τους. Μπορείτε να τους προσφέρετε και κάποιο έξτρα κίνητρο. Βεβαιωθείτε όμως ότι στο newsletter σας, έχετε συμπεριλάβει και σύνδεσμο, ο οποίος οδηγεί στη σελίδα εγγραφής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στη σελίδα σας μια φόρμα “πες το και στον φίλο σου” ή “διάδωσέ το”.

1 σχόλιο :

  1. WOW ϳust wha I waas sewаrching for. Came here bу searchіng for hdfc bank
    Ιndia bаnking profile

    Herе is my page hdfc bank address delhi, ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή