Ανακατατάξεις στο Google.gr

Οι ανακατατάξεις στο ελληνικό Google συνεχίζονται και είναι μάλιστα πολύ έντονες. Στο report που δημοσιεύσαμε σήμερα θα βρείτε δεκάδες εταιρείες που τιμωρήθηκαν από την Google, λόγω των πρακτικών SEO που ακολουθούσαν.

Εταιρείες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, φιλοξενίας, επίπλων, στοιχηματισμού, online καταστήματα ρούχων και παπουτσιών, online φαρμακεία, αλλά και ιστοσελίδες από τον ιατρικό χώρο, εξαφανίστηκαν στην κυριολεξία εν μία νυκτί.




Στο report με τις σελίδες με την μεγαλύτερη πτώση θα τις δείτε όλες αναλυτικά. Πρόκειται για τα penalty που είχαμε προβλέψει πριν μερικές μέρες. Αντίστοιχα, περιμένουμε επιπλέον δεκάδες penalty στις επόμενες 5-6 μέρες. Stay Tuned!

Επίσης, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε μια νέα λειτουργία: Τώρα μπορείτε να φιλτράρετε στον πίνακα της ανάλυσης πέρα από keyword, και ανά landing page. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για να βλέπετε πώς επηρεάζονται συγκεκριμένες σελίδες ή ενότητες του site σας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι πλησιάζει το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου χρήσης. Την επόμενη βδομάδα θα δημοσιεύσουμε πολλά έξτρα features που έχουμε στα σκαριά και λίγο πιο μετά θα κλείσουμε το σύστημα. Θα είναι διαθέσιμο μόνο επί πληρωμή, καθώς τα κόστη συντήρησής του είναι τεράστια και χρειαζόμαστε τη δική σας συνδρομή για να το διατηρήσουμε σε λειτουργία.

Για όλους εσάς που αυτό το διάστημα μας βοηθάτε με τη χρήση του Visibility με παρατηρήσεις και σχόλια ετοιμάζουμε μια γενναιόδωρη έκπτωση. Περισσότερα θα ανακοινώσουμε σε επόμενη επικοινωνία μαζί σας.

Πηγή: Visibility.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου