Tο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Wealthy Affiliate είναι για σένα!!

Εισαγωγή στο Wealthy Affiliate

Το Wealthy Affiliate είναι, κατά τη γνώμη μου, το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης για on line επιχειρήσεις. Θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις, την εκπαίδευση σε όλους τους τομείς, τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις μία ιστοσελίδα, κ.α. Το Wealthy Affiliate προσθέτει αξία σε κάθε ένα από τα μέλη του και τις online επιχειρήσεις τους, παρέχοντάς τους τις κατάλληλες πληροφορίες.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι για εσένα. Διάβασε προσεκτικά!
Συνολική βαθμολογία: 98 από 100

Ιδιοκτήτες: Kyle & Carson


Αν δουλέψεις σκληρά και εάν διαθέσεις χρόνο και προσπάθεια, θα δεις τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σου. Η εκπαίδευση σε καθοδηγεί σε κάθε στάδιο του online marketing, βήμα προς βήμα, με απλές λέξεις (δεν χρησιμοποιείται καμιά από αυτές τις περίπλοκες ηλεκτρονικές γλώσσες μάρκετινγκ).

Ό,τι απορίες και ερωτήσεις προκύψουν, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια στο φόρουμ ή να επικοινωνήσεις με τους ιδιοκτήτες Carson και Kyle για προσωπική καθοδήγηση. Θα απαντήσουν προσωπικά στις ερωτήσεις σου.

Το Wealthy Affiliate τα έχει όλα στην premium εγγραφή και δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα, εκτός από την εγγραφή σου. 

Είναι μία πολύ χρήσιμη κοινότητα. Η έννοια της κοινότητας είναι πολύ σημαντική για εμένα. Θυμάμαι πόσες φορές ένιωσα απογοητευμένη με την αγορά ενός προϊόντος ή ενός εκπαιδευτικού προγράμματος γιατί ανακάλυψα στη πορεία ότι κανείς δεν μπορούσε να μου εξηγήσει ή να με βοηθήσει να καταλάβω πώς μπορώ να βγάλω λεφτά από το internet. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα εκεί έξω. Δεν ξέρουν πώς να σου δείξουν να πάρεις το σωστό δρόμο. Το αποτέλεσμα είναι να σε τρομάξουν με όλες αυτές τις πληροφορίες και τις δύσκολες λέξεις για το μάρκετινγκ.

Η απλότητα είναι η απάντηση εδώ

Στην Wealthy Affiliate κοινότητα δεν είσαι ποτέ μόνος-η και ποτέ δεν θα νιώσεις σαν να είσαι στο «σκοτάδι», ή να αισθανθείς «ανόητος-η» να ρωτήσεις, όπως αισθάνεσαι με σχεδόν κάθε άλλη υπηρεσία εκεί έξω .

Δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις εδώ. Υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις.

Η κοινότητα είναι μία μοναδική ομάδα. Έχει να κάνει με ανθρώπους που βοηθάνε ανθρώπους να πετύχουν στις online επιχειρήσεις τους. Τα μέλη μιας κοινότητας είναι άνθρωποι που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

Για πρώτη φορά, ένιωσα εδώ στο Wealthy Affiliate ότι ανήκω σε μια ομάδα που θα με βοηθήσει να πετύχω online όποτε χρειαστώ βοήθεια, χωρίς να καταβάλω κανένα επιπλέον χρηματικό ποσό.

Το πρόσωπο πίσω από την ιστοσελίδα είναι το πρόσωπο που πρόκειται να γίνει μέντορας σου. Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τη σημασία αυτού του γεγονότος. Η ποιότητα της καθοδήγησης , που ένας νέος στο interent marketing, θα λάβει μπορεί να τον φτιάξει ή να τον διαλύσει.

Υπερ/Κατά

Υπέρ

• Εκπαίδευση από το το πρώτο βήμα
• Μαθήματα Video, Tutorials,
• Kατάρτιση
• Βοήθεια στο πλαίσιο μιας κοινότητας των 100.000 χρηστών
• Live & Interactive Βοήθεια
• 2 Δωρεάν Ιστοσελίδες
• Πλήρως λειτουργικές WordPress ιστοσελίδες
• Ασφαλή και γρήγορη Φιλοξενία
• Ένα αυστηρό spam free environment.

Kατά

• Πάρα πολύ εκπαίδευση και πληροφορίες που μπορεί να σε κουράσουν.


Θα εκπλαγείς από το πόση εκπαίδευση είναι εκεί για να τη δεις στο Wealthy Affiliate εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Μπορεί απλά να προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί ή μπορείς απλά να περάσεις ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες μελετώντας τα μαθήματα, αλλά να μην εφαρμόζεις κανένα από αυτά.

Αν δεν αρχίσεις να εφαρμόζεις αυτά που μελετάς ποτέ δεν θα καταλήξεις πουθενά , για αυτό είμαι σίγουρη.

Η συμβουλή μου προς εσένα είναι να διαβάζεις και να παρακολουθείς ένα μάθημα κάθε φορά, να κατανοείς κάθε πτυχή της νέας επιχείρησής σου καθώς προχωράς και αν χρειαστείς βοήθεια απλά ζήτα και θα λάβεις (είτε από εμένα είτε από τη κοινότητα).

Και να θυμάσαι: Ένα βήμα τη φορά.

Για ποιόν είναι το Wealthy Affiliate;

Το Wealthy Affiliate έχει σχεδιαστεί για άτομα όλων των δεξιοτήτων. Δεν έχει σημασία εάν είσαι αρχάριος ή έμπειρος στο affiliate marketing. To WA είναι καλή επιλογή για τον καθένα που προσπαθεί να κερδίσει χρήματα από το σπίτι, για να βελτιώσει την online επιχείρησή του ή απλά για να μάθει περισσότερα και να φτάσει τις γνώσεις του σε υψηλότερα επίπεδα. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να επενδύσεις χρόνο και προσπάθεια για να το κάνεις να λειτουργήσει.

Το Wealthy Affiliate είναι μακράν o πιο ολοκληρωμένος κύκλος μαθημάτων για έναν καινούργιο για να μάθει σωστά, αν θέλει να βγάλει χρήματα από το affiliate marketing. Με τακτικά ενημερωμένο περιεχόμενο και δεκάδες εργαλεία για να βοηθήσει τον αρχάριο, το Wealthy Affiliate εκπαιδεύει πραγματικά έναν καινούργιο να γίνει ειδικός στο affiliate marketing.

– Άνθρωποι από όλο τον κόσμο κάθε ηλικίας, κάθε φύλου, και από οποιαδήποτε φυλή μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιτυχής με το WA.
– Αυτό είναι τέλειο για τις μαμάδες ή τους μπαμπάδες που μένουν στο σπίτι,
– τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ένα επιπλέον εισόδημα για να συμπληρώσουν το μισθό τους,
– ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί και δεν μπορούν να δουλέψουν και χρειάζονται έναν τρόπο για να βγάλουν λεφτά από το σπίτι,
– φοιτητές που θέλουν ένα έξτρα εισόδημα για να πληρώσουν τα δίδακτρα τους,
– οι ιδιοκτήτες επιχείρησης που θέλουν να έχουν περισσότερη προβολή στο διαδίκτυο,
– συνταξιούχοι που θέλουν να συμπληρώσουν τη σύνταξή τους,
– Οι άνθρωποι που έχουν απηυδήσει από το ωράριο 9-5 και θέλουν να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση από το σπίτι τους,
– Οι άνθρωποι που έχουν μια ήδη επιτυχημένη επιχείρηση και θέλετε να τη πάνε στο επόμενο επίπεδο.

Έτσι, με μια λέξη, το Wealthy Affiliate είναι για όλους.

Δείτε περισσότερα σε αυτό το λεπτομερές βίντεο: Wealthy Affiliate Walkthrough – How YOU Can Benefit From WA

Εργαλεία Wealthy Affiliate και εκπαίδευση συνοπτικά

Το Wealthy Affiliate έχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείς .Συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

– Απεριόριστη φιλοξενία ιστοσελίδων,
– Εργαλεία ανεύρεσης λέξεων κλειδιών, λίστες με λέξεις-κλειδιά,
– Δωρεάν website builder,
– Φόρουμ για να ρωτήσεις ότι θέλεις,
– Ζωντανά εβδομαδιαία μαθήματα κατάρτισης,
– Οργανωμένες Αίθουσες διδασκαλίας (για συγκεκριμένα θέματα),
– Βίντεο κατάρτισης,
και άλλα προηγμένα εργαλεία .

Το αγαπημένο εργαλείο μου είναι το Site Rubix, το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα υψηλής ποιότητας μέσα σε λίγα λεπτά. Κάνει το σχεδιασμό ιστοσελίδων απίστευτα εύκολο, ακόμη και για αρχάριους. Όταν συνδυάζεις μια ιστοσελίδα ποιότητας μαζί με την Wealthy Affiliate εκπαίδευση, είναι δύσκολο να αποτύχεις.


φτιάξε δωρεάν στοσελίδα

Κάθε επιχείρηση ξεκινά με μια όμορφη ιστοσελίδα – Κάν ‘το τώρα δωρεάν!

Υποστήριξη

Η προσωπική 1 προς 1 υποστήριξη που υπάρχει, στο Wealthy Affiliate, είναι ίσως η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Ο Kyle και Carson προσφέρουν τη βοήθειά τους και απαντούν σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε. Αυτοί οι δύο τύποι είναι εδώ για να μας βοηθήσουν. Είναι συνεχώς γύρω από την κοινότητα WA δίνοντας συμβουλές και επιτυχημένες μάρκετινγκ πληροφορίες στα μέλη.

Μπορεί να σκεφτείς ότι επειδή είναι επιτυχημένοι δεν μας μιλούν . Αυτή είναι η συμπεριφορά πολλών «επιτυχημένων» marketers. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολλούς από αυτούς. Δεν μπορείς να τους μιλήσεις ούτε έχεις βοήθεια αν δεν πουλάς τίποτα. Νομίζω ότι ξέρεις τι λέω.

O Kyle και o Carson είναι πάντα εδώ κοντά μας στην κοινότητα. Ακόμη και εσύ ως μέλος μπορείς να τους στείλεις μήνυμα, και είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις απάντηση. Κατά το χρόνο της ένταξης μου, δεν ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκα υποστήριξη. Νόμιζα ότι με τα χιλιάδες μέλη της κοινότητας, δεν θα μπορούσα να έχω τέτοια υποστήριξη. Έτσι αποφάσισα και έγραψα προσωπικό μήνυμα στον Kyle. Πήρα πραγματικά απάντηση μέσα σε 24 ώρες.

Οπότε τα μέλη της Wealthy Affiliate κοινότητας έχουν υποστήριξη προσωπικά από τους ιδιοκτήτες, Kyle και Carson.

Νομίζω ότι η αίσθηση ότι τους έχεις εκεί στη διάθεσή σου, οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστείς σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Δεν είναι το είδος των ανθρώπων που παίρνει τα χρήματά σου και στη συνέχεια, δεν τους βλέπεις πια! Μη ξεχνάς ότι το Wealthy Affiliate ξεκίνησε το 2005, και είναι ακόμα εδώ.

Η βοήθεια και η υποστήριξη είναι ένα από τα πολλά πράγματα που κάνουν αυτή τη κοινότητα να ξεχωρίζει πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Επίσης έχεις υποστήριξη και βοήθεια από πολλά μέλη εντός της κοινότητας. Όποτε χρειαστώ τη γνώμη σχετικά με μια νέα ιστοσελίδα που φτιάχνω ή ένα νέο άρθρο που γράφω – τα μέλη WA είναι πάντα εκεί για να μου δώσουν τις συμβουλές τους. Ακούστε τους, να μαθαίνετε από τα λάθη και τις εμπειρίες των άλλων ανθρώπων. (εξάλλου είναι ξένοι οι οποίοι εδώ που τα λέμε μεταξύ μας είναι πολλά χρόνια μπροστά από εμάς στο marketing).

Δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις στην Wealthy Affiliate κοινότητα, κάθε ερώτηση είναι σημαντική και οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν όσο καλύτερα μπορούν. Ωστόσο, εάν δεν αισθάνεσαι άνετα κάνοντας μια ερώτηση, θα μπορούσες απλά να κοιτάξεις μέσα από τις ερωτήσεις που άλλοι άνθρωποι έκαναν – μπορώ να σου εγγυηθώ σχεδόν ότι θα βρεις μια παρόμοια ερώτηση και την απάντηση σου εκεί.

Τιμή

Το Wealthy Affiliate έχει δύο πακέτα τιμών των μελών:

– Starter , $ 0 (Εγγραφή εδώ)
– Premium , $ 47 ανά μήνα ή $ 359 ετησίως (μια εξοικονόμηση πάνω από $ 200) (Εγγραφή εδώ

H τελική μου γνώμη / ετυμηγορία + ειδικό μπόνους

Τελικά το Wealthy Affiliate αξίζει το κόπο;

To Wealthy Affiliate πηγαίνει βήμα-βήμα για να εκπαιδεύσει τα μέλη του για την «οικοδόμηση» με το σωστό τρόπο μιας online επιχείρησης και παρέχει κάθε εργαλείο που χρειάζεται για να είναι πετυχημένη. Σου προσφέρει τα απολύτως σωστά εργαλεία, και συμβουλές για να σε βοηθήσει με τις δεξιότητες που έχεις να κερδίσεις χρήματα online, αλλά δεν θα κερδίσει για εσένα. Δεν θα βγάλεις χρήματα απλά με τη συμμετοχή σου στη κοινότητα και χωρίς καμία προσπάθεια. Εάν είσαι σοβαρός στην εκμάθηση internet marketing, είσαι στο σωστό μέρος .Δεν είναι το πρόγραμμα, όπου θα σε κάνει πλούσιο σε μία νύχτα.

Πώς να διεκδικήσεις το ειδικό μπόνους σου …

Όταν εγγραφείς δωρεάν , έχω μια ξεχωριστή έκπληξη για εσένα εάν αποφασίσεις να γίνεις premium μέλος μέσα στις πρώτες 7 ημέρες. Όταν δημιουργήσεις το λογαριασμό σου στο Wealthy Affiliate, θα έρθω προσωπικά σε επαφή μαζί σου στο προφίλ σου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι, με μία λέξη το Wealthy Affiliate σε διδάσκει marketing. Εάν είσαι πρόθυμος-η να μάθεις και να αναλάβεις δράση τότε το Wealthy Affiliate είναι για σένα. Μπορείς πραγματικά να επωφεληθείς από αυτό το πρόγραμμα. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σε διδάξει πώς να βγάλεις λεφτά από το σπίτι.

Η βασική δωρεάν συνδρομή σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις: συμπεριλαμβανομένων των 2 δωρεάν ιστοσελίδων, εκπαίδευση και υποστήριξη.

Μόλις μπεις στο εσωτερικό του Wealthy Affiliate, θα διαπιστώσεις ότι τα πάντα περιλαμβάνονται, θα συνειδητοποιήσεις ότι το Wealthy Affiliate θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα.

Το Wealthy Affiliate είναι εδώ για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη να  πετύχουν στις online επιχειρήσεις τους μέσω της ανταλλαγής ιδεών, πρακτικών και στρατηγικών.

                              Γίνε και εσύ τώρα μέλος , είναι $ 0 (Δωρεάν)!

1 σχόλιο :