Real Estate Blockchain - Hotelium



Το Hotelium Project είναι ένα πρωτοποριακό start up επιχειρηματικό μοντέλο που έρχεται να συνενώσει την δύναμη των πολλών μικροεπενδυτών/συν-μετόχων σε μια παγκόσμια κοινότητα και να τους ανοίξει την πόρτα για να κερδίζουν ποικιλόμορφα από τον κλάδο του real estate.

Σε  μια τρελή πραγματικά εποχή πανδημίας και εξελίξεων που τρέχουν αλλάζοντας την ζωή μας, είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη οι άνθρωποι να αποκτήσουν περισσότερες  επιλογές για να βελτιώσουν τα εισοδήματά τους.


Τι είναι λοιπόν το Hotelium Project;


Είναι η δημιουργία μιας αλυσίδας ακινήτων, η οποία θα ανήκει σε όλους τους επενδυτές που αγοράζουν το Hotelium Token.
Το Hotelium Project σηματοδοτεί την πρώτη φορά στην ιστορία που ο καθένας μπορεί να γίνει μέτοχος ενός ακινήτου με ελάχιστη επένδυση τα 100 €.
Ως επενδυτής, λαμβάνετε μερίσματα και ειδικά οφέλη από την αλυσίδα ακινήτων μας, καθώς και ειδικές εκπτώσεις και εισιτήρια εκδηλώσεων.

Είναι το Hotelium πυραμίδα;


Σε καμιά περίπτωση. Ο καθένας μπορεί να χτίσει μια επιχείρηση μεγαλύτερη από τον άνθρωπο που τον σύστησε και να κερδίσει περισσότερα και συντομότερα.

Πως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η αξια του Hotelium θα ανέβει;


Δεν είμαστε. Αλλά έχουμε στήσει όλο το οικοσύστημα με τέτοιο τρόπο που η ζήτηση είναι σταθερά μεγαλύτερη από την προσφορά, κάτι που αποτελεί τη βάση για την αύξηση της αξίας και την άνοδο της  τιμής. Τα ακίνητα παράγουν εισόδημα, το οποίο μετατρέπεται σε HTLs στο ανταλλακτήριο, κάτι που συντελεί στη συνεχή ζήτηση και συνεπώς στην ανάπτυξη.

Κάντε σήμερα τη δωρεάν εγγραφή σας στο λινκ  και ενημερωθείτε για το πως μπορεί το Hotelium project να δουλέψει για εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου