SiteTalk 3.8, η Ελληνική έκδοση

Ελληνική έκδοση του sitetalk
Πηγαίνοντας στο sitetalk.com θα βρεθείτε μπροστά σε έναν διαφορετικό κόσμο. Νέος σχεδιασμός, πολύ-λειτουργικότητα, ταχύτητα και νέα συστατικά, όπως: πολλαπλό chat (λειτουργία να καλείς πολλούς σε μια συνομιλία), αλλαγή χρωμάτων, αλλαγή φωτογραφίας εξωφύλλου, δημιουργία εικόνας προφίλ μέσω της κάμερας του υπολογιστή σας. Αν επιλέξετε τα ελληνικά σαν γλώσσα θα δείτε ότι όλα μεταφράζονται και πολύ ικανοποιητικά μάλιστα. 




Νέα εμφάνιση στα παιχνίδια και άλλες λειτουργίες συνθέτουν μια γενική αίσθηση επαγγελματικότητας. Όταν θα μπείτε για πρώτη φορά απλά θα σας ζητήσει μια επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, με αποστολή ενός link για να συνεχίσετε. 
Ο χρόνος φαίνεται ότι δικαιώνει, αυτό το μοναδικό υβρίδιο, των προηγουμένως ανεξάρτητων βιομηχανιών (Κοινωνικά Μέσα, Ηλεκτρονικό εμπόριο, Δικτυακό Μάρκετινγκ/MLM), ενωμένων σε ένα πακέτο. Σε λιγότερο από 4 χρόνια έχει φτάσει σε 80+ χώρες και έχει προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες.

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ από μόνο του είναι μια παγκοσμίως σεβαστή βιομηχανία. Τον περασμένο χρόνο περίπου 92 εκατ. διανομείς απέφεραν 154$ δις σε προμήθειες σύμφωνα με την Direct Selling Association.

Τα Κοινωνικά Μέσα έχουν κοντά 2.3 δις χρήστες με τα 3 κοινωνικά μέσα της Κίνας να έχουν 1.1 δις χρήστες, σχεδόν τους μισούς χρήστες παγκοσμίως!! Η συνολική διαφημιστική δαπάνη για πέρσι στα κοινωνικά μέσα εκτιμήθηκε στα $4.5 δις, που είναι κοντά $2 για κάθε χρήστη παγκοσμίως!





Το 1994 η γερμανική Intershop παρουσίασε το πρώτο σύστημα online πωλήσεων. To 1995 παρουσιάστηκε το Amazon και το 1996 ήρθε το ebay. Από εκείνες τις πρώιμες ημέρες, το ηλεκτρονικό εμπόριο έφτασε να αποτελεί το 8% των συνολικών πωλήσεων λιανικής στις ΗΠΑ, δηλαδή $142.5 δις. Τα ρούχα αξίας $26 δις που πωλούνται ηλεκτρονικά, αντιπροσωπεύουν το 13% όλων των πωλήσεων σε αυτή τη κατηγορία. Μέχρι το 2015 το online shopping θα αξίζει $279 δις και οι ειδικοί την αποκαλούν "την επόμενη βιομηχανία των τρις."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου