Sitetalk cashback: Αγορές με επιστροφή χρημάτων από το Amazon!

αγορές με επιστροφή χρημάτων
Sitetalk cashback
Από το Σάββατο 27 Απριλίου, το Sitetalk άλλαξε επίπεδο και πλέον δικαιολογεί απόλυτα το τίτλο που του έχουν προσδώσει οι υπεύθυνοι της εταιρίας, ως του πιο πρωτοποριακού μοντέλου κοινωνικής δικτύωσης. Έχει ενσωματώσει στην πλατφόρμα του έναν τομέα, κάτι σαν πολυκατάστημα, μέσα από το οποίο μπορούν όλα τα μέλη να κάνουν αγορές σε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, παίρνοντας πίσω επιστροφή χρημάτων σε μετρητά, στον OPN λογαριασμό τους. Ένα από αυτά είναι το Amazon!!!  Και το ότι το Amazon δίνει έκπτωση, από μόνο του είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες των online αγορών.
Το συγκεκριμένο tracking-λογισμικό που χρησιμοποιείτε, έχουν την άδεια χρήσης του, μόνο δύο εταιρίες στον κόσμο. Η μία είναι το Sitetalk. Καταλαβαίνετε ότι το project έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. 
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για κάθε αγορά που κάνει ένα μέλος του Sitetalk, το οποίο το έχουμε συστήσει εμείς, κερδίζουμε μαζί του. Αν έχετε φίλους που γνωρίζετε ότι κάνουν αγορές από το διαδίκτυο, νομίζω πως είναι η κατάλληλη ώρα για να τους δείξετε πως μπορούν να επωφεληθούν από τις αγορές τους και να έχουν επιστροφή χρημάτων. Sitetalk cashback

δημοπρασίες penny auctions
Sitetalk Auctions
Το Σάββατο αυτό είχαμε και την προσθήκη ενός ακόμα τομέα στην πλατφόρμα του Sitetalk. Τα Sitetalk Auctions. Η λειτουργία του είχε προαναγγελθεί στα τέλη του προηγούμενου μήνα, απλά δεν γνωρίζαμε τον ακριβή τρόπο λειτουργίας του. Είναι δημοπρασίες σκανδιναβικού τύπου (penny auction) και δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα μέλη να αγοράσουν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές κάτω του κόστους. Σε όλα τα μέλη δίνονται 10 bids δώρο για να δοκιμάσουν τα auctions και να αποκτήσουν τις πρώτες τους εμπειρίες σε δημοπρασίες αυτού του τύπου. 
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στα penny auctions, όσο εύκολα μπορείτε να αγοράσετε κάτι σε εξευτελιστική τιμή, άλλο τόσο εύκολα μπορείτε να χάσετε τα χρήματα σας. Σε επόμενο άρθρο θα δούμε αναλυτικά πως λειτουργούν, τι πρέπει να προσέξετε και ποια τεχνική πρέπει να ακολουθήσετε για να βγείτε κερδισμένοι από τέτοιες δημοπρασίες. Sitetalk Auctions




Κλείνοντας να σημειώσω ότι η μετοχή του Sitetalk στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, συνεχίζει την ανοδική της πορεία.
Επίσης να σημειώσω ότι στην Κίνα το Sitetalk κάνει θραύση λόγω και της απουσίας  facebook και twitter, Σχεδόν το 50% των ημερήσιων επισκεπτών του, είναι από εκεί.
Τέλος, το Web Trader και το νέο αυτοματοποιημένο σύστημα του, που βασίζεται σε αλγόριθμους, δοκιμάζεται live για να εξεταστούν όλοι οι παράμετροι και τον Σεπτέμβριο τα είναι έτοιμο και live.
Όλα τα άρθρα για το Sitetalk
Sitetalk.info

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου