Εργασία από το σπίτι μέσω του Microdeals

Σε παλαιότερο άρθρο, έχουμε δει την περίπτωση του Fiverr και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος μπορεί να βγάζει λεφτά, προσφέροντας τις υπηρεσίες του. Το άρθρο θα το βρείτε εδώ. Επίσης σε άλλα άρθρα, είδαμε και άλλες ιστοσελίδες παρόμοιες με το Fiverr. Θα τα βρείτε εδώ και εδώ.




Αν και υπάρχουν τρία άρθρα για αυτό το θέμα, κανένα από αυτά δεν είναι αναλυτικό και δεν δίνει οδηγίες για τον τρόπο που μπορούμε να χειριστούμε την κατάσταση. Τώρα υπάρχει και η Ελληνική έκδοση του Fiverr. Ονομάζεται Microdeals και είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να δούμε  με μεγαλύτερη προσοχή αυτήν την ευκαιρία για να κερδίσουμε χρήματα, κάνοντας μια εργασία από το σπίτι μας. Αυτές οι μικροδουλειές μπορούν να γίνουν πηγή για σημαντικό εισόδημα αν είστε σοβαροί στην δουλειά σας και τυπικοί απέναντι στους πελάτες σας. Η καλή δουλειά φέρνει την καλή φήμη και η καλή φήμη φέρνει περισσότερη δουλειά. 
Όλοι λίγο πολλοί κάτι ξέρουμε να κάνουμε. Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο σε μας, αλλά να είναι χρήσιμο σε κάποιους άλλους, οι οποίοι να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ΛΙΓΑ χρήματα, για να το αποκτήσουν. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει, είναι η δουλειά να μπορεί να γίνει online, χωρίς να χρειάζεται προσωπική συνάντηση.




Τι είναι το Microdeals.gr
Tο Microdeals.gr λοιπόν, είναι ο κόσμος των μικρο-υπηρεσιών, μια πρωτότυπη αγορά, τα μέλη της οποίας πουλάνε και αγοράζουν υπηρεσίες ή προϊόντα τα οποία διατίθενται αποκλειστικά με τιμές 5, 10, 20, 30, 40 και 50€ ! Στο Microdeals.gr μπορείς να κερδίζεις χρήματα από τα δικά σου micro-deals εργαζόμενος μέσα από τον υπολογιστή σου, ή αντίστροφα μπορείς να εξυπηρετηθείς εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, βρίσκοντας το κατάλληλο άτομο, να σου κάνει την εργασία των 5, 10, 20, 30, 40 ή 50€ που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.
Υπάρχουν πολλές διαφορές με τις συνηθισμένες αγορές εργασίας. 

  • Η φύση των προσφερόμενων εργασιών ( μεμονωμένες μικρο-υπηρεσίες και μικρο-προϊόντα ) που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού,και οι προκαθορισμένες, ελκυστικές και μη μεταβλητές τιμές τους.
  • Μια άλλη διαφορά είναι ο τρόπος μέσα απ' τον οποίον προσφέρονται και πωλούνται αυτές οι εργασίες. Οι χρήστες επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα από ένα περιβάλλον που έχει τα γνωστά σε όλους χαρακτηριστικά κοινωνικών δικτύων.
  • Μέσα από το Microdeals, διασφαλίζεται 100% τόσο ο Πωλητής freelancer όσο και ο Αγοραστής πελάτης για την συναλλαγή τους.
  • Το εύρος των προσφερόμενων εργασιών δεν περιορίζεται μόνο στις καθιερωμένες και συμβατικές εργασίες που όλοι γνωρίζουμε, ο καθένας μπορεί πραγματικά να αφήσει τη φαντασία, το χιούμορ και την επινοητικότητά του ... αχαλίνωτη, προκειμένου να σκαρφιστεί μια εργασία τελείως πρωτότυπη και ιδιαίτερη, έξω από τα καθιερωμένα.
Πως λειτουργεί
Η εγγραφή στην σελίδα είναι πάρα πολύ απλή, δεν απαιτείται ούτε email επιβεβαίωσης.
Μετά την εγγραφή καταχωρείς την προσφορά εργασίας και ορίζεις την τιμή. Οι τιμές είναι σταθερές και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 5, 10, 20, 30, 40 ή 50€.
Όσο περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες δώσετε τόσο καλύτερα. Να αποφύγετε τις σαχλές καταχωρήσεις, γιατί όποιος βλέπει το προφίλ σας, σχηματίζει μια άποψη για σας.
Η ύπαρξη βίντεο μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα τις πωλήσεις σας.
Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω paypal και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.
Μπορείτε να βάλετε όσες καταχωρήσεις θέλετε.




Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί, είναι το promo-video.



Microdeals.gr και καλές πωλήσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου