Πως να βγάλω χρήματα με το eHow

eHow logo
Το να βγάζεις χρήματα από το eHow έχει γίνει αρκετά δημοφιλής τρόπος. Και ο λόγος είναι ότι είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να βγάλεις λεφτά γράφοντας. Μπορείς να γράφεις άρθρα για οποιοδήποτε θέμα σου αρέσει και γνωρίζεις. Όσο πιο πετυχημένα είναι τα άρθρα και όσο περισσότεροι τα διαβάζουν τόσο περισσότερα χρήματα βγάζεις. Παρακάτω ακολουθούν όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να τα πάτε καλά.





Εγγραφή σαν συνεργάτης
Το eHow δέχεται συνεργάτες μέσω της Demand Studios. Εκεί κάνετε εγγραφή δωρεάν. Θα χρειαστεί να υποβάλετε ένα άρθρο για να τσεκάρουν την ποιότητα του γραπτού σας λόγου. Αφού γίνει δεκτή η αίτηση σας, παραλαμβάνεται τα απαραίτητα εργαλεία από την πλατφόρμα, επιλέγετε το θέμα και αρχίζετε το γράψιμο. Από την εταιρία αυτή πληρώνεστε, μέσω paypal.

Περιεχόμενο
Το περιεχόμενο πρέπει να είναι στα αγγλικά και να αφορά κάποιο συγκεκριμένο θέμα, να είναι αναλυτικό και ταυτόχρονα περιεκτικό. Το eHow είναι μια σελίδα που οι επισκέπτες αναζητούν πληροφορίες για το "how to", δηλαδή το "πως γίνεται", "πως κάνω αυτό..." κ.λ.π. Αν για παράδειγμα είστε ειδικός στα μαστορέματα, μπορείτε να γράφετε άρθρα για το "πως επισκευάζω ένα χαλασμένο συρτάρι, μια πόρτα που τρίζει.....". Φροντίστε το κείμενο να ακολουθεί την πορεία βημάτων για να είναι περισσότερο κατανοητά. 

Ποιότητα άρθρων
Θα πρέπει να βρείτε και ανάλογες φωτογραφίες για να εμπλουτίσετε τα κείμενα σας.  Αν έχετε και κάποιο σχετικό βίντεο είναι ακόμα καλύτερα. Όλα τα κείμενα θα περνούν από έλεγχο πριν δημοσιευθούν. Αν έχετε σκοπό να κάνετε δουλειές του ποδαριού, να το ξεχάσετε. Θέλει και μεράκι η δουλειά, αν δεν αγαπάτε αυτό για το οποίο γράφετε, δεν θα τα καταφέρετε. 




Εάν διατηρείτε και κάποιο blog που ασχολείται με κάποιο συγκεκριμένο και ειδικό θέμα (όχι γενικότητες), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Demand Studios για να το προβάλετε. Έχει έναν ειδικό ενημερωτικό τομέα όπου προβάλει δωρεάν τα blogs των συνεργατών της.

Λεφτά στο ίντερνετ δεν μοιράζει κανείς. Τα κερδίζεις με την αξία σου.

Και άλλοι τρόποι για να βγάλεις χρήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου