PayUs4Life: Το πρώτο παιχνίδι συνεπειών στον κόσμο, αποκλειστικά στο Sitetalk

Maisha means life in SwahiliΔεν είναι κακό να παίζεις παιχνιδάκια. Άλλοι μπορεί να πουν ότι χάνεις τον χρόνο σου, αλλά εσύ ξέρεις τι κάνεις. Το κυριότερο είναι πως ξέρεις ότι το παιχνίδι σου έχει συνέπειες στην αληθινή ζωή. Οπότε, ναι χάνοντας τον χρόνο μου, φύτεψα μερικά δέντρα, έδωσα σε κάποιο παιδί την ευκαιρία να αθληθεί και να έχει πρόσβαση σε νερό. Εσύ τι έκανες σήμερα;
Αυτό προσφέρει το Trickshot4Life το νέο και μοναδικό παιχνίδι συνεπειών στον κόσμο! Μια ευκαιρία να δώσουμε πίσω, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο.




Η πλατφόρμα που έχει ενσωματωθεί στο Sitetalk, έχει δύο τομείς. Η μία είναι online casino και η άλλη δημοπρασίες. Ότι χρήματα βγάζει η πλατφόρμα (χάνουν οι παίκτες) πηγαίνουν για καλό σκοπό. Η PlayUs4Life είναι μια μη πολιτική και μη θρησκευτική ανθρωπιστική οργάνωση που συστάθηκε το 2012 στην Μάλτα. Τα κέρδη της πηγαίνουν για ανθρωπιστικό έργο και περιβαλλοντικές εργασίες. Συμβάλει σε αυτούς τους τομείς σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς. Η αποστολή τους είναι το μεγαλύτερο site ψυχαγωγίας στο διαδίκτυο, όπου όλα θα γίνονται για καλό σκοπό. Οι δύο συνιδρυτές της εταιρίας είναι ο Tiny Bernster και ο Torgeir Bryn.
Τα κέρδη τους πηγαίνουν σαν δωρεές σε έργα που είναι σε εξέλιξη και μοιράζονται ως εξής:

  • 25% σε γενικό ανθρωπιστικό έργο
  • 25% σε περιβαλλοντική εργασία
  • 25% σε αθλητικά που σχετίζονται με ανθρωπιστικό έργο
  • 25% σε αθλητικές χορηγίες

Στα μελλοντικά σχέδια είναι να επεκταθεί η πλατφόρμα και σε άλλα είδη παιχνιδιών. Για να παίξεις απαιτείται να είσαι μέλος του Sitetalk και να πληρώσεις ένα ποσό για την εγγραφή σου στην πλατφόρμα (κάτι σαν συνδρομή). Με τα χρήματα αυτά μπορείς να παίξεις.

Αν μέχρι τώρα ματώνει η τσέπη σας στα online cazino, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε, αλλά τώρα έχετε την επιλογή να ξέρετε ότι τα χρήματα σας πάνε για καλό σκοπό.

Εδώ θα βρείτε το PlayUs4Life

Τα νέα του Sitetalk θα τα βρεις εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου