5 εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν στο marketing μέσω κινητού τηλεφώνου

Το E-mail marketing είναι μια από τις πολλές μορφές του online marketing που χρησιμοποιούν  οι επιχειρήσεις, προκειμένου να βρούνε νέους πελάτες και να επικοινωνήσουν με τους παλιούς. Με το γρήγορο ρυθμό της φύσης του διαδικτύου, θα  πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε στην κορυφή του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές, όταν πρόκειται για τη διάδοση ενός μηνύματος. 
Αν είστε άνθρωπος που είναι πάντα εν κινήσει, τότε είναι μια καλή ιδέα να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές, που θα σας επιτρέψουν να εμπορεύονται από το τηλέφωνό σας. Όπου και να βρίσκεστε, θα είστε σε θέση να κάνετε την δουλειά σας εύκολα και γρήγορα.

GetResponse for mobile
Πρόκειται για μια πολύ γνωστή εφαρμογή που είναι ιδανική για marketing on the road. Αν θέλετε να διαχειριστείτε διάφορες καμπάνιες σας, όλη την ημέρα, τότε μπορείτε να το κατεβάσετε για το τηλέφωνό σας. Θα είστε επίσης σε θέση να στείλετε  ενημερωτικά δελτία,  κρατώντας τους πελάτες σας ενημερωμένους για τις αλλαγές ή προσφορές της εταιρεία σας.




Subject Line
Με την Subject Line, θα είστε σε θέση να δοκιμάσετε το σύστημά σας και να διασφαλίσετε ότι όλα δουλεύουν σωστά. Η Subject Line λειτουργεί δοκιμάζοντας τις γραμμές και διασφαλίζει ότι όλα τα e-mails σας θα παραδοθούν. Εάν προκύψουν προβλήματα παράδοσης, τότε αυτή η app θα σας ενημερώσει. Επίσης θα σας εξασφαλίσει, ότι θα σταλεί το σωστό e-mail, στο σωστό χρόνο.

Dropbox mobile
Πρόκειται για μια εφαρμογή που θα σας επιτρέψει την πρόσβαση σε έγγραφα σε μια σειρά από διαφορετικά συστήματα. Αν είστε συνεχώς στο δρόμο μεταξύ εργασίας, γραφείου και σπιτιού, τότε αυτό είναι ένα απαραίτητο app.

CardMunch
Μια εκπληκτική εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να μετατρέψετε τις επαγγελματικές κάρτες σας, σε επαφές. Θα χρησιμοποιήσετε αυτό το app για να σαρώσετε τις κοινές επαγγελματικές κάρτες ή ακόμα και ολόκληρες ιστοσελίδες, όπως το LinkedIn. Αφού ολοκληρώσετε την σάρωση, τότε θα είστε σε θέση να τις μετατρέψετε σε τηλεφωνικές επαφές στην μνήμη του τηλεφώνου.  Με αυτό τον τρόπο, θα είστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με όλες τις επαφές σας.




Facebook Pages Manager
Πρέπει να γίνει κατανοητή η σημασία της χρήσης των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ως ένας τρόπος για την επίτευξη των στόχων σας. Με τη χρήση του Facebook Manager Pages, θα είστε σε θέση να απολαμβάνετε τον έλεγχο όλων των Facebook σελίδων σας. Αυτό μπορεί να σας εξασφαλίσει, ότι θα είστε πάντα ενημερωμένοι και να σας διασφαλίσει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ασχολούνται με  την επιχείρησή σας.

Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να αναζητάτε νέους τρόπους για την διατήρηση και επέκταση της επιχείρησής σας. Υπάρχουν τόσες πολλές νέες εφαρμογές στο διαδίκτυο που μπορούν να κάνουν την εργασία ευκολότερη και αποδοτικότερη ώστε να απολαμβάνετε όλο και περισσότερη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου