Κέρδισε μετρητά με το πρόγραμμα συνεργασίας της Microdeals

πρόγραμμα συνεργασίας του microdeals.grΠέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου εμφανιστεί κάποιο αξιόλογο ελληνικό affiliate πρόγραμμα. Μας έρχεται από την microdeals, την ιστοσελίδα στην οποία μπορεί ο καθένας να εμπορεύεται ψηφιακές μικροϋπηρεσίες. Να θυμίσω ότι μέσα σε διάστημα λίγων μηνών η microdeals έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της, δημιουργώντας το πρώτο ελληνικό site τύπου  fiverr.
Το E-mail marketing είναι μια από τις πολλές μορφές του online marketing που χρησιμοποιούν  οι επιχειρήσεις, προκειμένου να βρούνε νέους πελάτες και να επικοινωνήσουν με τους παλιούς. Με το γρήγορο ρυθμό της φύσης του διαδικτύου, θα  πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε στην κορυφή του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές, όταν πρόκειται για τη διάδοση ενός μηνύματος. Με το πρόγραμμα συνεργασίας φιλοδοξεί να αυξήσει τον αριθμό των χρηστών και κατ' επέκταση του κύκλου εργασιών της.


Πρόγραμμα Affiliates Microdeals.gr

Πως λειτουργεί: Η εγγραφή στο πρόγραμμα είναι πολύ απλή. Δημιουργείς ένα λογαριασμό στο Microdeals (αν δεν έχεις ήδη). Αφού συνδεθείς,  κάνεις κλικ στον σύνδεσμο «Συνεργάτες», που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας και κάνεις αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα. Η αίτηση εγκρίνεται από τους διαχειριστές. Αφού γίνει η έγκριση σου δίνεται πρόσβαση σε μια σελίδα,  όπου θα βρεις τον σύνδεσμο πρόσκλησης/referral id σου, θα βλέπεις τις προμήθειες, τα στατιστικά σου κ.τ.λ. Χρησιμοποιείς το μοναδικό referral id σου για να προσκαλέσεις νέα άτομα στο microdeals.




Μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου από το e-mail, τα κοινωνικά σου δίκτυα, μέσα από το ίδιο το Microdeals ή με όποιον άλλο τρόπο θέλεις. Αν έχεις ιστοσελίδα ή blog,
μπορείς να βάλεις ένα banner, ένα link, ή να στείλεις ένα newsletter ή να γράψεις ένα άρθρο για το microdeals.

Πως πληρώνεσαι: Το Affiliate Πρόγραμμα ανιχνεύει αυτόματα κάθε κλικ που γίνεται μέσα από το referral id σου και αποθηκεύει ένα κομμάτι κώδικα ( cookie ) στο υπολογιστή του χρήστη που έκανε κλικ. Εάν ο χρήστης κάνει την πρώτη του αγορά στο microdeals εντός 30 ημερών εσύ θα λάβεις την προμήθεια σου, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
0,50€ αν κάνει microdeal 5€
0,75€ αν κάνει microdeal 10€
1,75€ αν κάνει microdeal 20€
2,75€ αν κάνει microdeal 30€
3,75€ αν κάνει microdeal 40€
4,75€ αν κάνει microdeal 50€
Η πληρωμές γίνονται μέσω paypal, όταν οι προμήθειες συμπληρώσουν το όριο των 25€. Τα χρήματα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για την αγορά υπηρεσιών μέσα από το microdeals, ή να τα τσεπώσεις.

Δεν επιτρέπεται χρήση του Affiliate προγράμματος σε ιστότοπους με πορνογραφικό ή βίαιο περιεχόμενο ή οποιοδήποτε άλλο προσβλητικό ή παράνομο περιεχόμενο.
Microdeals

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου