Άλλοι τρόποι για να βγάλω χρήματα από ένα ebook με προσωπικά δικαιώματα

Το θέμα φαίνεται ότι είναι must και έχει μεγάλη απήχηση. Γι' αυτό και θα συνεχίσω με μερικούς ακόμα τρόπους, με τους οποίους μπορώ να βγάλω λεφτά από τέτοια ebooks. Δεν είναι δικές μου ιδέες, τις έχω δανειστεί από την plr-marketplace. Και συγκεκριμένα από ένα βιβλίου που έχουν και τιτλοφορείται "Προϊόντα με προσωπικά δικαιώματα - Πως να τα χρησιμοποιήσετε".






  • Μετατρέψτε τα βιβλία σας σε εικόνα και ήχο

  • Το ότι τα βιβλία είναι σε μορφή κειμένου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουν και έτσι. Ένα καλά τεκμηριωμένο βιβλίο είναι μια πρώτης τάξεως ύλη για τη δημιουργία ενός βίντεο ή αρχείο ήχου που θα έχει εκπαιδευτικό ή επεξηγηματικό χαρακτήρα. Με αυτό τον τρόπο το προϊόν σας αναβαθμίζεται και αποκτάει μεγαλύτερη αξία. Κατόπιν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τρόπους, που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα.


  • Ένα βιβλίο σαν βάση για βίντεο στο youtube



  • Χρησιμοποιώντας την προηγούμενη μέθοδο, μπορείτε να φτιάξετε ένα βίντεο και να το ανεβάσετε στο youtube. Το βίντεο θα έχει ένα εξειδικευμένο περιεχόμενο και θα φροντίσετε να προσθέσετε σύνδεσμο προς τη σελίδα σας.
    Μπορείτε να φτιάξετε ένα βίντεο, που θα είναι σαν δείγμα για το σύνολο των βιβλίων που πουλάτε. Έτσι θα δώσετε στους υποψήφιους πελάτες σας, μια καλύτερη εικόνα για τα προϊόντα σας. Τα youtube βίντεο είναι από τους καλύτερους τρόπους προώθησης προϊόντων.





  • Μετατρέψτε ένα βιβλίο σε βίντεο-εργαλείο



  • Δημιουργήστε βίντεο με βάση ένα βιβλίο και δώστε το σαν εργαλείο, σε όσους αγοράζουν το βιβλίο σας. Αν δίνετε τα βιβλία με διακαιώματα μεταπώλησης, τότε ένα συνοδευτικό βίντεο είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για να προβεί κάποιος στην αγορά του.
    Το ίδιο βίντεο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το δικό σας affiliate δίκτυο. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχετε ανεβασμένο το βίντεο σε κάποια σελίδα, για να μπορούν να το χρησιμοποιούν οι affiliates, όποτε το χρειάζονται. Το βίντεο θα είναι ένα είδος διαφημιστικού, που θα εξηγεί το περιεχόμενό του ή των βιβλίων που πουλάτε.


  • Δώστε σαν δώρο το βίντεο, στους αναγνώστες της σελίδα σας



  • Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σας εκτιμήσουν οι αναγνώστες σας, από το να τους χαρίσετε κάτι χρήσιμο. Και ένα βίντεο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Εναλλακτικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ωθήσετε τους επισκέπτες σας, να αφήσουν το email τους σε κάποια λίστα που χτίζετε.


  • Μετατρέψτε ένα βιβλίο σε εργαλείο προώθησης ιστοσελίδας



  • Ένας έξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε βιβλία με προσωπικά δικαιώματα. Προσθέστε μέσα στο βιβλίο μια παράγραφο με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο, κάτι που να κάνει κάποιον που θα το διαβάσει, να το δώσει και αλλού λέγοντας : κοίτα τι έγραψε αυτός ο τύπος. Τώρα διαγράψτε όσους συνδέσμους έχει μέσα το βιβλίο και προσθέστε τους δικούς σας. Μοιράστε το δωρεάν στο ίντερνετ. Σε φόρουμς, μπλογκς και οπουδήποτε αλλού έχετε την άδεια να ποστάρετε δωρεάν ebooks. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους για affiliate links, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια δική σας ιστοσελίδα.






  • Μεταβίβαση δικαιωμάτων μεταπώλησης



  • Δώστε το βιβλίο και μαζί τα δικαιώματα μεταπώλησης και κρατήστε τα προσωπικά δικαιώματα. Αυτό σημαίνει ότι αυτός, που θα πάρει το βιβλίο δωρεάν, θα έχει το δικαίωμα να το πουλήσει, αλλά χωρίς να αλλάξει το περιεχόμενό του.
    Μέσα στο βιβλίο εσείς θα έχετε όμως προσθέσει δικούς σας συνδέσμους, για affiliate προγράμματα ή για τις σελίδες σας.
    Και αν επιμένετε και δεν σας αρκούν αυτά, έχω και συνέχεια.

    Πως βγάζω λεφτά από ψηφιακά προϊόντα με δικαιώματα μεταπώλησης
    Χρήματα από προϊόντα με προσωπικά δικαιώματα
    Πως να βγάλω χρήματα από ένα βιβλίο με προσωπικά δικαιώματα

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου