Πως να χρησιμοποιήσω το Microdeals.gr ως virtual assistant

virtual assistance with microdeals
Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος σαν virtual assistant, είναι να χρησιμοποιήσει το Microdeals.gr. Λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
Εργασία από το σπίτι μέσω του Microdeals




Ας δούμε όμως πως θα πρέπει να κινηθείτε ώστε να βάλετε τις προϋποθέσεις για να έχετε τους πρώτους σας πελάτες. Ακολουθούν οδηγίες για το πως θα συμπληρώσετε το προφίλ σας, ώστε να είναι αποδοτικό.

Καταρχήν εμπλουτίστε το προσωπικό σας προφίλ με ότι έχετε διαθέσιμο. Δώστε μια μεγάλη περιγραφή για τις ικανότητες σας, τις γνώσεις σας και τις ως τώρα δουλειές σας. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι πριν προβεί κάποιος σε αγορά, θα κοιτάξει πρώτα το προφίλ του πωλητή.

Όταν ανεβάζετε μια προσφορά φροντίστε να έχει περιγραφικό τίτλο και όχι γενικότητες. Σύντομος και περιεκτικός. Θα πρέπει ο υποψήφιος πελάτης να αποκτήσει σαφή άποψη για την υπηρεσία σας, διαβάζοντας τον τίτλο.

Εμπλουτίστε την προσφορά σας με φωτογραφίες και βίντεο. Αν υπάρχει η δυνατότητα οι φωτογραφίες ή το βίντεο να δείχνουν δείχνουν δείγματα της δουλειάς είναι το ιδανικό. θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα..

Δώστε αναλυτική περιγραφή της εργασίας την οποία αναλαμβάνετε. Και αν υπάρχουν και δείγματα από παλαιότερες δουλειές ακόμα καλύτερα.

Βάλτε τα σωστά tags στις προσφορές σας, για να σας βρίσκουν εύκολα στην αναζήτηση. Tα σωστά tags είναι αυτά που είναι σχετικά με την προσφορά σας. Σκεφθείτε τι λέξεις θα χρησιμοποιούσε για αναζήτηση κάποιος ο οποίος ενδιαφερόταν να βρει μια υπηρεσία σαν την δική σας, και βάλτε τις φράσεις αυτές .

Μην «χαραμίζετε» πολλές υπηρεσίες σε μία προσφορά. «Σπάστε» μια μικρο-υπηρεσία που θέλετε να προσφέρετε σε πολλές μικρότερες και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες. Όσο περισσότερες προσφορές φτιάχνετε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να πουλήσετε!

Προωθήστε  τις προσφορές σας στα κοινωνικά σας δίκτυα, αλλά και όπου αλλού έχετε την δυνατότητα.




Ρίξτε μια ματιά στους ανταγωνιστές σας. Από αυτούς θα μπορέσετε να πάρετε ιδέες για να βελτιώσετε το προφίλ σας και τις προσφορές σας.

Σαν επίλογο, να πω ότι ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία σας στο microdeals είναι το review του αγοραστή. Φροντίστε να μείνει ικανοποιημένος και ζητήστε του να σας αφήσει μια πολύ καλή κριτική.  Μία προσφορά με πολλές θετικές κριτικές μπορεί να πουλήσει πολύ περισσότερο από μία άλλη η οποία μπορεί να είναι πιο ολοκληρωμένη, αλλά χωρίς κριτικές.  Η εμπιστοσύνη στον αχανή χώρο του διαδικτύου είναι ο νο.1 παράγοντας για περισσότερες διαδικτυακές πωλήσεις.




το κείμενο είναι βασισμένο στις φιλικές οδηγίες που παρέχει το microdeals μέσω του blog του

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου