Σεμινάριο με θέμα "Ψηφιακό μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα"


Σεμινάρο για το ψηφιακο μαρκετινγκ


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: α) στελέχη που απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα σε σχετικές με το Μάρκετινγκ λειτουργίες είτε ψηφιακών επιχειρήσεων είτε παραδοσιακών (στελέχη εμπορικά και μάρκετινγκ, product / brand managers, marketing managers, στελέχη σε διαφημιστικές εταιρείες και ΜΜΕ), β) στελέχη με τεχνολογικό υπόβαθρο που ασχολούνται με ψηφιακές τεχνολογίες (IT, web developers, στελέχη εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, τηλεπικοινωνιών, κ.α), γ) ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών που ασχολούνται με το χώρο του Digital και του Μάρκετινγκ (freelancers, e-marketing consultants, SEO experts, web developers, social media monitoring experts ), δ) σημερινούς, αλλά και μελλοντικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο διαδίκτυο.


Η θεματολογία του προγράμματος αποτελείται από 4 ενότητες: στρατηγική ανάλυση & σχεδιασμό (δυναμική του ψηφιακού περιβάλλοντος, επιχειρηματικά μοντέλα, e-marketing plan), περιεχόμενο, υπηρεσίες και πώληση (content marketing, omnichannel approach, e-shops), επικοινωνία και προβολή (SEO, SEM, mobile, κοινωνικά δίκτυα, e-mailing), αξιοποίηση δεδομένων και μέτρηση αποτελεσματικότητας (CRM, big data, Web & Social media metrics, νομικά θέματα).




Η συνολική διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 72 διδακτικές ώρες, χωρισμένη σε 23 τρίωρα, εκτός ωρών εργασίας και ολοκληρώνεται σε μια περίοδο 3 μηνών. Η εκπαίδευση ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου 2014 και η περίοδος αιτήσεων λήγει στις 24 Σεπτεμβρίου 2014.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 1.100 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του βιβλίου που θα δοθεί στους συμμετέχοντες και των σημειώσεων των εισηγητών. Για το σεμινάριο ισχύει η επιδότηση ΛΑΕΚ 0,45%.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν περισσότερο για το πρόγραμμα και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ - ΟΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου