Νέο ελληνικό affiliate Network | Adsurf

Η Adsurf είναι το νεότερο Affiliate Marketing Network στην Ελλάδα και απευθύνεται σε Έλληνες Affiliates και Advertisers που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από το διαδικτυακό μάρκετινγκ, προωθώντας προϊόντα μέσα από τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα ή τις ιστοσελίδες τους.

Η Adsurf αποτελεί πλέον το τέταρτο ελληνικό δίκτυο Affiliate μάρκετινγκ, όπου από τις αρχές του 2014 που πρωτοξεκίνησε, το παρατηρούμε να αναπτύσσεται τόσο από νέους Affiliates, όσο και από νέους Διαφημιζόμενους. Η Adsurf με έδρα τα Ιωάννινα, φαίνεται ότι κάνει μια καλή προσπάθεια να μπει δυναμικά στο χώρο του Affiliate Marketing και να ακολουθήσει τα μεγαλύτερα δίκτυα. 




Προγράμματα για Affiliates:

Η Adsurf δίνει τη δυνατότητα στους Affiliates να προωθήσουν ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες μέσα από 25+ ενεργές καμπάνιες και να κερδίσουν προμήθειες από τις πωλήσεις ή τις εγγραφές που θα πετύχουν από τις ιστοσελίδες τους ή τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τα περισσότερα προγράμματα αφορούν CPS (Cost Per Sale) καμπάνιες από ελληνικά e-shops που χαρίζουν προμήθειες μέχρι και 10% επί των πωλήσεων.

Επιπλέον υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα CPL (Cost Per Lead) και CPC (Cost Per Click), όπου οι Affiliates κερδίζουν προμήθειες μετά από επίτευξη νέων εγγραφών σε υπηρεσίες ή από οδήγηση επισκεπτών σε σελίδες διαφημιζόμενων.




Εργαλεία προώθησης - διαφήμισης:

Στην Adsurf μπορεί ο Affiliate να βρει διαθέσιμα Banners, Links και Banner Rotator, ώστε να τον βοηθήσουν να διαφημίσει τα διαθέσιμα προγράμματα μέσα από ιστοσελίδες, Newsletters, Social Media κλπ.

Πληρωμές - Κέρδη:

Για να πληρωθεί ο Affiliate από την Adsurf, θα πρέπει να επιτύχει 50 ευρώ σε προμήθειες διαφημίζοντας κάποιες από τις ενεργές καμπάνιες που υπάρχουν στο δίκτυο. Οι πληρωμές γίνονται μέσω Paypal ή με τραπεζικό έμβασμα.




Πηγή: www.clickmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου