Libertagia | Δουλειά από το σπίτι μέσω υπολογιστή

Η Libertagia με έδρα την Λισαβόνα της Πορτογαλίας εδώ και 2 χρόνια έχει αναπτύξει ένα μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο χρηστών που απαριθμεί πάνω από 3 εκατ. χρήστες. Ποια είναι όμως αυτή η εταιρία που έρχεται να ταράξει τα νερά και στην χώρα μας . Η Libertagia έχει σχεδιάσει 4 εφαρμογές και δίνει το δικαίωμα σε όλους μας να συμμετάσχουμε στην ανάπτυξη της και όχι βέβαια αφιλοκερδώς. Υπάρχουν σήμερα πολλά άτομα που μέσα από το σπίτι τους και μόνο μέσω ενός υπολογιστή και λίγο από τον χρόνο τους κερδίζουν αρκετά χρήματα.




Οι βασικές εφαρμογές της εταιρία είναι 4 

1. Climaster

Η εφαρμογή clickmaster βοηθάει διαφημιζόμενες εταιρίες να ανεβούν λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας στις πρώτες θέσεις μεγάλων μηχανών αναζήτησης όπως για παράδειγμα (google,yahoo,lycos etc ). Αυτό το επιτυγχάνει μεσώ της συνεργασίας της με εμάς και ανταμείβοντας μας με 3 $ ημερησίως και 60 $ μηνιαίως για να βλέπουμε 20 λεπτά 20 ιστοσελίδες . Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ ιντερνετ και από 20 λεπτά 5 μέρες την εβδομάδα .Υπάρχουν 6 διαφορετικά Nivel και μπορείς να φτάσεις σε κέρδη μέχρι 1600$ μηνιαίως χωρίς καμία μα καμία επένδυση. Υπάρχουν στρατηγικές οι οποίες δίνουν πραγματικές αποδόσεις και πολλά κέρδη. Επίσης εκτός των χρημάτων η εταιρία ανταμείβει με κάποιους πόντους τα άτομα που εργάζονται περισσότερο και ξεκινάνε ένα δικό τους δίκτυο συστήνοντας νέα μέλη τους οποίους τους εξαργυρώνεις με πλούσια δώρα 

2. LiveBX

Η εφαρμογή Livebx είναι κάτι αντίστοιχο με το dropbox δηλαδή σου δίνει κάποιο χώρο για να αποθηκεύεις στους δικούς τους servers αρχεία μεγάλου όγκου όπως βίντεο φωτογραφίες κλπ. Για τα εγγεγραμμένα μέλη στο clickmaste προσφέρει δωρεάν χώρο. 

3. GiaGift

H GiaGift είναι η τρίτη εν δυνάμει εφαρμογή της Libertagia και έχει να κάνει με πλειστηριασμό αλλά όχι όπως όλοι γνωρίζουμε .Δηλαδή δεν κερδίζει αυτός που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα αλλά αυτός που θα δώσει μια τιμή μοναδική . Εδώ υπάρχουν πλούσια αντικείμενα από αυτοκίνητα μέχρι Η/Υ που μπορείς να κερδίσεις με μόνο 1 $. 

4. Easybarg

Μέσω της easybarg μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις μεταχειρισμένα αντικείμενα θα χαρώ πολύ να μπείτε στην ομάδα μου και μέσω συμβουλών και υποστηρίξεις να ξεκινήσετε να βγάζετε τα πρώτα σας χρήματα χωρίς καμία επένδυση.

Προσοχή η Libertagia δέχεται μόνο μέλη με πραγματικά στοιχεία για να μπορέσει να σας πληρώσει για τις εργασίες σας και για να μην ανοίγονται ψεύτικα προφιλ.





Δείτε την επίσημη ελληνική παρουσίαση

 
  • Μπορείτε μέσω της σελίδας Libertagia.com/Διονύσιος Χαραλαμπάτος να κάνετε την εγγραφή σας. Είναι τόσο εύκολο που δεν χρειάζεσαι ειδικές γνώσεις εφαρμογών. 
  • Επισκεφθείτε επίσης την σελίδας μας στο facebook για να μαθαίνεται νέα της Libertagia Greece.
Σας εύχομαι καλή αρχή και καλά κέρδη.

Με εκτίμηση 
Διονύσιος Χαραλαμπάτος.



4 σχόλια :

  1. Βρήκαμε επιτέλους τον τρόπο να βγάζουμε χρήματα στο ίντερνετ μετά απο πολλή ταλαιπωρία σε PTC sites. Δείτε τον στο blog μας : http://getbudget.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Recyclix: Η ιστοσελίδα που σου επιτρέπει να κερδίζεις χρήματα με ελάχιστο κόπο

    Το Recyclix. com είναι μια εταιρία ανακύκλωσης που έχει έδρα την Βαρσοβία της Πολωνίας. Δίνει την ευκαιρία σε απλούς ανθρώπους να επενδύσουν στην διαδικασία της ανακύκλωσης, μάλιστα τα νέα μέλη που θα γραφτούν από αυτό το λινκ θα πάρουν δωρεάν 20€ για να ξεκινήσουν.

    Η διαδικασία έχει ως εξής:

    Κάνετε εγγραφή από αυτό το link https://recyclix.com/?id=bd4feda9e920ed
    Αν δεν γραφτείτε από αυτό το λινκ δεν θα πάρετε το μπόνους των 20€ και θα χρειαστείτε να βάλετε δικά σας λεφτά.
    Μπαίνετε στο “Member’s area” και χρησιμοποιείτε τα 20€ για να αγοράσετε “Waste“.
    Περιμένετε 3 εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της ανακύκλωσης
    Μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος πατάτε “Recycle” για να ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος.
    Μόλις θα έχουν ολοκληρωθεί αρκετοί κύκλοι ώστε να έχετε κέρδος τουλάχιστον 20€ (δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψή του αρχικού μπόνους), τότε θα μπορείτε να κάνετε ανάληψή μέσω Paypal, τραπεζικής κατάθεσης ή ακόμα και Bitcoin.
    Η όλη διαδικασία δεν απαιτεί να επενδύσετε δικά σας χρήματα, αλλά αν το κάνετε θα έχετε μεγαλύτερο και ποιο γρήγορο κέρδος.

    Μήπως είναι απάτη?

    Μπορεί και να είναι απάτη, αλλά από τη στιγμή δεν είναι απαραίτητη η κατάθεση χρημάτων, μπορεί οποιοσδήποτε να δοκιμάσει χωρίς κανένα ρίσκο. Ρίσκο υπάρχει μόνο αν αποφασίσετε να επενδύσετε δικά σας χρήματα, γιαυτό συστήνουμε να είσαστε προσεκτικοί. Φυσικά δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που αποφασίσετε να επενδύσετε δικά σας χρήματα.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ιστοσελίδα αναγράφεται η διεύθυνση, το τηλέφωνο και άλλα στοιχεία της εταιρίας, ενώ προσκαλούν όποιον θέλει να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις τους!

    Ακόμη και ότι οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν με Paypal, είναι καλό σημάδι.

    Μην χάνετε χρόνο, μπείτε στο https://recyclix.com/?id=bd4feda9e920ed
    επωφεληθείτε από το δωρεάν μπόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα καλοστημένο site που προσφέρει σταθερά έσοδα από την αγορά πρώτων υλών, την επεξεργασία και την πώληση τους. Τα προϊόντα που παράγονται από τις πρώτες ύλες είναι πάντα πιο ακριβά. Πρόκειται, για μια εταιρία με έδρα την Πολωνία που αντικείμενο της είναι η ανακύκλωση. Το site σκοπό έχει την προσέλκυση επενδυτών, έχει συγκεντρώσει πάνω από 7500 μέλη ενώ μετράει μόνο μερικούς μήνες ζωής. Αυτό το χρονικό διάστημα προσφέρει ως bonus εγγραφής 20€ για να σας μυήσει στην ήδη πολύ απλή διαδικασία. Αξίζει την προσοχή σας.

    Διαβάστε το πλήρες άρθρο μας με βίντεο και αποδείξεις πληρωμών:
    http://www.be-your-boss.gr/recyclix_pws_na_vgalete_xrimata-lefta_online.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή