Winks- μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή


Ίσως έχετε ξανακούσει για αυτή την εφαρμογή δεν είστε όμως σίγουροι με τι ακριβώς έχει να κάνει. Η νέα αυτή εφαρμογή είναι μία δημιουργία τριών φίλων που κατάγονται και μένουν στην Θεσσαλονίκη. Είναι τρία νέα παιδιά τα οποία έχουν αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών. 




Οι τρεις φίλοι λοιπόν δημιούργησαν την παραπάνω εφαρμογή η οποία όχι μόνο είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά έχει και το κατάλληλο υπόβαθρο για να έχει παγκόσμια απήχηση. Τι είναι λοιπόν η εφαρμογή Winks? 

Είναι μία εφαρμογή η οποία σου δίνει τη δυνατότητα μέσω «σκαναρίσματος» της φωτογραφίας ενός ατόμου να βρεις περισσότερα στοιχεία για αυτό ακόμα και αν δεν ξέρεις το όνομά του. Μάλιστα αυτή η εφαρμογή ψάχνει στα περισσότερο γνωστά social media όπως το Facebook το Ιnstagram και το Τweeter. Μέσω λοιπόν αυτής της εικόνας η εφαρμογή βρίσκει αν το άτομα έχει κάποιο προφίλ στα ποιο γνωστά κοινωνικά δίκτυα δίνοντας μάλιστα και κάποιες περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τους φίλους του ατόμου, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του. 

Αν και το Winks μόλις έχει δοθεί στην ελληνική αγορά, η ιδέα της εφαρμογής είναι αρκετά πρωτότυπη και έχει τις προδιαγραφές για να έχει παγκόσμια απήχηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου