Δουλειά από το σπίτι μέσω ίντερνετ

παιδικό φαρμακείο για την έγκυο και τη μαμά
Όσο η ανεργία σαρώνει την χώρα και ιδιαίτερα την νεολαία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν δουλειά από το σπίτι μέσω ίντερνετ. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά συνήθως τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Τόσα ώστε να μην καλύπτουν τις βασικές ανάγκες ενός ατόμου.
Το ίντερνετ εξελίσσεται ραγδαία και το 2013 αναμένεται να είναι μια χρονιά με νέες ευκαιρίες. Η ανάπτυξη των social media, η πολιτική της Google και ο online συναγωνισμός των επιχειρήσεων, θα δώσουν την ευκαιρία σε πολλούς άνεργους να ξανά-χαμογελάσουν. Ποιοι θα είναι αυτοί; Όσοι θα έχουν την διορατικότητα και το θάρρος να ασχοληθούν με κάτι νέο. 
Τώρα θα μου πείτε: ωραία τα λες ρε φίλε, αλλά οι δουλειές που είναι; Μπροστά σας είναι αλλά δεν τις βλέπετε. Λίγο σπρώξιμο χρειάζεστε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. 
Στα επόμενα άρθρα, θα ασχοληθώ με τις σημαντικότερες εργασίες που μπορούν να γίνουν μέσω του ίντερνετ και να αποφέρουν σταθερά εισοδήματα. Θα δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε. Την στιγμή αυτή, που γράφω το άρθρο αυτό, έχω ήδη τρεις στο μυαλό μου και πιθανότατα θα σκεφτώ και άλλες.
Και οι τρεις αυτές  εργασίες είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσουν άνθιση τα επόμενα χρόνια στην χώρα μας. Όπως και οι περισσότερες "κανονικές" δουλειές πλήρους απασχόλησης, έτσι και αυτές, απαιτούν και την δημιουργία προσωπικών σχέσεων και επαφών. Μη νομίζετε ότι θα κάθεστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα και θα βρέχει λεφτά από το μόνιτορ σας. Θα χρειαστεί να βάλετε προσωπική εργασία, η οποία όμως θα ανταμειφθεί. 
Stay in touch που λένε και τα αμερικανάκια!