Χρήσιμα και δωρεάν online εργαλεία για το internet marketing

Δωρεάν εργαλεία για μάρκετινγκ online
Όλα τα εργαλεία που αναφέρονται, χρησιμοποιούνται από χιλιάδες ανθρώπους σε καθημερινή βάση και αποτελούν τα βασικά τους όπλα, στην προσπάθεια για επιβίωση στον κόσμο του μάρκετινγκ. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου αξίζει να πληρώσουμε για να αποκτήσουμε κάτι περισσότερο από το δωρεάν. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός και εξαρτάται κυρίως από το είδος της επιχείρησης, που θέλει να αναπτύξει.




1. Google Trends
Ένα φανταστικό εργαλείο που προσφέρεται και αυτό δωρεάν από την Google και με το οποίο μπορείς να δεις τις τάσεις που παρουσιάζονται στην μηχανή αναζήτησης. Η υπηρεσία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με το affiliate marketing. Μπορείτε να εκτιμήσετε το επόμενο διάστημα για ποια πράγματα θα ψάχνει ο κόσμος και να κινηθείτε ανάλογα με την προώθησή τους.
Είναι το ισχυρότερο εργαλείο για κάποιον που ψάχνει κάποιο συγκεκριμένο και στοχευμένο θεματολόγιο για τη καινούρια του σελίδα.

2. Google alerts
Ένα ακόμα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που παρέχει δωρεάν η Google. Ένας καλός μάρκετερ πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένος, γύρω από το αντικείμενό του. Και τα alerts δίνουν τη δυνατότητα αυτή. Εσύ ορίζεις κάποιες φράσεις κλειδιά, για τις οποίες θέλεις να ενημερώνεσαι και η Google σε ειδοποιεί, κάθε φορά που προστίθεται νέο υλικό στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο είστε πάντα ενημερωμένοι και απευθείας από την πηγή της είδησης.

3. Mailιnator
Πόσες φορές δεν θέλουμε να μάθουμε για κάτι στο δίκτυο και μας αναγκάζουν να δώσουμε το email μας, για να έχουμε πρόσβαση στη σελίδα που μας ενδιαφέρει. Το σύνηθες αποτέλεσμα είναι μια σειρά από spam email που ακολουθεί. Το συγκεκριμένο λογισμικό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε άμεσα ένα ψεύτικο email, το οποίο και θα χρησιμοποιήσουμε για να προσπελάσουμε τη σελίδα.
Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται η εγκατάσταση λογισμικού. Η διαδικασία είναι online και κρατάει λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητα emails. Θα το βρείτε εδώ.

4. Softwares
Στη σελίδα Gizmos Freeware μπορούμε να βρούμε πάρα πολλά δωρεάν softwares, που θα κάνουν τη δουλειά ενός μάρκετερ ευκολότερη. Ότι χρειάζεται για επεξεργασία ήχου, εικόνας, αρχείων κ.τ.λ. θα το βρείτε εκεί.




5. Pop in builder
Άλλη μία εξαιρετική υπηρεσία, με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε pop-ups στη σελίδα μας. Είναι πάρα πολύ εύκολη στην χρήση της. Συμπληρώνουμε μόνο τα κείμενα, παίρνουμε το script και το τοποθετούμε στην σελίδα μας. Θα το βρείτε εδώ.

Δωρεάν online εργαλεία θα βρεις και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου