Δωρεάν εργαλεία για Social Media Marketing

Δωρεάν εργαλεία για τα social media
Υπάρχουν αμέτρητα τέτοια εργαλεία διαθέσιμα, άλλα δωρεάν και άλλα προς πώληση. Ο γενικός κανόνας λέει, ότι αν θέλεις κάτι καλό, θα πρέπει να πληρώσεις για να το αποκτήσεις. Παρόλα αυτά όμως, στο δίκτυο διατίθενται προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς καμιά χρέωση.

1. Stumbleupon toolbar
Αν θέλετε να αυξήσετε τις επισκέψεις στη σελίδα σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε την Stunbleupon toolbar. Όπως σερφάρεις στο διαδίκτυο, απλά κάνεις κλικ στο “thumbs up “ icon, που υπάρχει επάνω στην μπάρα και αυτόματα προστίθεται στο προφίλ σας, ως σελίδα που σας αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται ομάδες και φίλοι, με αποτέλεσμα όλες οι σελίδες να παίρνουν επισκέψεις. Οι επισκέψεις αυτές δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικές, αλλά αν χρησιμοποιείτε τα social media για να αυξήσετε την κίνηση στην σελίδα σας, η μέθοδος αυτή είναι η πιο εύκολη.
Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό δωρεάν από εδώ και αν ψάχνετε κάτι για να κάνετε το πρώτο σας stumble, αυτό εδώ το βιβλίο είναι μια καλή αρχή.




2. Hootsuite
Η διάσημη πλέον πλατφόρμα του Hootsuite είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μάρκετερ που θέλει να διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα Social media, εύκολα και γρήγορα. Με ένα κλικ μπορείς να ποστάρεις αυτόματα, σε όλα τα δίκτυα που έχεις λογαριασμό. Η πλατφόρμα υποστηρίζει όλα τα σημαντικά δίκτυα (facebook, tweeter, google+, linkedin κ.τ.λ.). Έχει και συνδρομητικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι για απαιτητικούς. Η δωρεάν έκδοση είναι πολύ ικανοποιητική. Θα το βρείτε εδώ.

Και άλλα δωρεάν εργαλεία για το μάρκετινγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου