Δωρεάν online εργαλεία επεξεργασίας άρθρων

Δωρεάν εργαλεία για την επεξεργασία άρθρων
Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν θα ασχοληθούμε με τα παραδοσιακά εργαλεία τύπου word, excel κ.τ.λ. Αλλά με διάφορες online υπηρεσίες που είναι χρήσιμες στο ίντερνετ μάρκετινγκ και παρέχονται δωρεάν.

1. Ζamzar
Το Zamzar.com είναι ένα φανταστικό online εργαλείο, που σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια μορφή αρχείου σε μία άλλη, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο λογισμικό στον υπολογιστή σας.
Υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα από αρχεία, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπορείς να μετατρέψεις άμεσα ένα αρχείο σε μορφή pdf και ένα αρχείο gif σε jpeg.
Υπάρχει και η επιλογή της αναβάθμισης, πληρώνοντας συνδρομή, αλλά η δωρεάν έκδοση αρκεί.

2. Copy scape
Αν σας κλέβουν άρθρα και γενικά πρωτότυπο υλικό από τη σελίδα σας και σας ενοχλεί, τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή. Σκανάρει το διαδίκτυο και εντοπίζει ποιές άλλες ιστοσελίδες περιέχουν το ίδιο υλικό με τη δική σας. Η δωρεάν έκδοση εμφανίζει τα 10 πρώτα αποτελέσματα. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα, θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας. Το Copyscape θα το βρείτε εδώ.





3. Thesaurus.com
Έχει πάρει την ονομασία του από την Ελληνική λέξη “θησαυρός” και είναι ένας θησαυρός συνώνυμων λέξεων. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να κολλήσουμε σε μία λέξη και να μην μπορούμε να βρούμε αυτήν που θέλουμε. Στη σελίδα αυτή θα βρούμε ότι συνώνυμο ή σχετική λέξη υπάρχει, πληκτρολογώντας απλά την παραπλήσια λέξη που έχουμε στο μυαλό μας. Υπάρχει και μεταφραστικό λεξικό, για να χρησιμοποιήσετε αν ψάχνετε για κάποια λέξη στα Ελληνικά, μιας και η αναζήτηση μπορεί να γίνει μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και θα την βρείτε εδώ.

4. Bill Mayers
 Στην σελίδα του Bill Mayers, μπορείτε να δημιουργήσετε εντελώς δωρεάν το δικό σας δελτίου τύπου, που θα περιλαμβάνει τον σκελετό και το εξώφυλλο. Πολύ χρήσιμη υπηρεσία για όσους έχουν σταθερή πελατεία, που ενημερώνεται μέσω newsletter.

Δωρεάν εργαλεία στρατηγικής σημασίας για το ίντερνετ μάρκετινγκ
Δωρεάν εργαλεία για την προώθηση της ιστοσελίδας σας
Δωρεάν εργαλεία για web design

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου