TradeNow η πρώτη αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγών

πλατφόρμα ανταλλαγών
Πριν από λίγους μήνες σε ένα άρθρο είχαμε δει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ξεφορτωθούμε άχρηστα πράγματα και να τα αντικαταστήσουμε με άλλα μέσω του Swapp.gr Το άρθρο αυτό θα το βρείτε εδώ:
Πως να ξεφορτωθείτε άχρηστα πράγματα στο διαδίκτυο και να τα αντικαταστήσετε με άλλα, χρήσιμα
Τώρα οι επιλογές έχουν γίνει δύο. Και η νεότερη δείχνει και καλύτερη. Το TradeNow είναι η πρώτη ολοκληρωμένη και αυτοματοποιημένη Ελληνική πλατφόρμα  ανταλλαγών.




Τι είναι η TradeNow

Σύμφωνα με τους
Γιάννης Δεληγιάννης – Γενικός Διευθυντής
Γιώργος Καραμανόγλου –Διευθυντής Λειτουργίας
Μιχάλης Πιτσικάλης –Εμπορικός Διευθυντής
Μαριάνθη Σταυρίδου – Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας:
"Η ανταλλαγή αποτελεί το αρχαιότερο και πιο απλό μέσο «επιχειρείν» στον πλανήτη και την πρώτη μορφή οικονομικής συνδιαλλαγής.
Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος κάλυπτε τις ανάγκες του με τις ανταλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ το ανταλλακτικό εμπόριο αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης των πρώτων κοιτίδων πολιτισμού.
Στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης και της έλλειψης μετρητών η ανταλλαγή αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού παρέχει την δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς κόστος.
Η tradeΝOW αναγνωρίζοντας τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει δημιούργησε σε Ελλάδα και Κύπρο την πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων.
Σε αυτό το νέο διαδικτυακό σημείο συνάντησης τα μέλη μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα και υπηρεσίες ίσης αξίας αλλά και διαφορετικής με τη χρήση ενός εναλλακτικού νομίσματος (trade point) για τη κάλυψη της υπολειπόμενης αξίας.
Η γρήγορη και ασφαλής πρόσβαση στην πλατφόρμα και η εύκολη χρήση της κάνουν την διαδικασία της ανταλλαγής μια ξεχωριστή διαδικτυακή εμπειρία. Ταυτόχρονα η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης που αναλύει τις ανάγκες των μελών της επιτυγχάνει την επάρκεια της πλατφόρμας σε προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ανταλλαγών."

Πως λειτουργεί

Επιλέγεις το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλεις να ανταλλάξεις, ανεβάζεις φωτογραφίες και δίνεις αναλυτική περιγραφή. Η πλατφόρμα αντιστοιχεί τα προϊόντα και σου προτείνει αυτόματα τις ευκαιρίες ανταλλαγής. Διαπραγματεύεσαι την ανταλλαγή συμφωνείς στον τρόπο και τον τόπο ανταλλαγής. Τέλος αξιολογείς την ποιότητα του προϊόντος που έλαβες. Η πλατφόρμα έχει τα εξής πλεονεκτήματα:




  • Πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα αντιστοίχισης προϊόντων και υπηρεσιών με δυνατότητα και τριγωνικής ανταλλαγής.
  • Δομημένη και ασφαλής διαδικασία προσφορών με δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων εντός της πλατφόρμας.
  • Δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας δικτύου ανταλλαγών (Follow item or member).
  • Διαχείριση πολλαπλών δευτερευόντων λογαριασμών (Sub-accounts) μέσα από έναν κύριο λογαριασμό.
  • Ενσωματωμένο σύστημα αξιολόγησης των ανταλλαγών για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών.
  • Προστασία από κακόβουλο περιεχόμενο και μηνύματα μέσω συστήματος αναφοράς των μελών.
  • Εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης ανταλλαγών.
  • Λειτουργία έξυπνης αναζήτησης: Αναζήτησε αυτό που θέλεις εσύ και έχουν τα άλλα μέλη ή αυτά που θέλουν τα άλλα μέλη και έχεις εσύ.
  • Σύνθετη αναζήτηση.
Η TradeNow διαθέτει 4 πακέτα υπηρεσιών. Το βασικό είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου